NextGen

In het NextGen-netwerk hebben jonge, ambitieuze talenten uit de ICT-branche zich verenigd. Het netwerk zet zich in om ICT positief op de kaart te zetten en biedt jong ICT-talent een podium om zich te kunnen profileren. ‘Serious fun’ is het uitgangspunt, kennis(sen) maken en kennis delen het doel.

Het NextGen-netwerk (voorheen het young ICT professional netwerk) wil de bestaande young-professionalnetwerken van de lidbedrijven van NLdigital met elkaar verbinden. Voor de leden die nog geen deel uitmaken van zo’n netwerk is het NextGen-netwerk een prachtige kans om in contact te komen met talenten buiten de eigen organisatie. Het netwerk verbindt ook het mkb met grotere lidbedrijven.

Meld je hier aan voor het NextGen-netwerk van NLdigital!

Events

De events van NextGen zijn voor jonge ICT-professionals dé plek om elkaar te ontmoeten en om kennis te maken met ontwikkelingen die de toekomst zullen vormgeven. Bekijk onderstaande video’s voor een impressie van onze events. Aankomende NextGen-events vind je in de agenda van NLdigital.


Enthousiaste NextGen’ers tijdens het sportevent VrijMiSpo.

De Challenge

Met ‘serious fun’ als motto zet NextGen zich graag in voor de maatschappij. Door middel van de Challenge zet het ledennetwerk zich in om maatschappelijke vraagstukken op te lossen. In 2018 werd NextGen uitgedaagd door de politie: hoe kan kunstmatige intelligentie helpen om succesvolle cold cases te herkennen?

Bij eerdere challenges werd NextGen uitgedaagd met de volgende vraagstukken:

Het Innovatie-event

Stay ahead of the game! Hoe zorg je ervoor dat je als young professional in de ICT blijft innoveren? Om antwoord te geven op die vraag organiseren we het NextGen Innovatie-event. We nodigen vernieuwende ondernemers uit om te vertellen over de nieuwste ontwikkelingen in de ICT en over hun ervaringen als startup. In 2018 was het thema ‘Smart Farming 2.0’. NextGen nodigde verschillende start-ups uit om meer te vertellen over ‘vertical farming’, hoe ‘artificial intelligence’ wordt gebruikt voor ziektepreventie bij varkens en hoe drones kunnen zorgen voor meer efficiëntie tijdens het besproeien van gewassen.

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van dit netwerk?

Volg dan onze LinkedIn-pagina of schrijf je direct in voor het netwerk.

 

Bestuur NextGen

Info en aanmelden

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Ben jij een jong, ambitieus talent uit de ICT-branche (werkzaam bij een lidbedrijf van NLdigital) en wil jij je inzetten om ICT positief op de kaart te zetten? Meld je dan aan voor het NextGen-netwerk via onderstaand formulier:

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

NLdigital respecteert jouw privacy

Daarom geven we je de controle over de manier waarop wij met je data omgaan. In ons privacystatement lees je hoe we dat doen en kun je jouw (eerdere) voorkeuren wijzigen.

Privacystatement | Sluit deze melding
Instellingen

NLdigital respecteert jouw privacy

Daarom geven we je de controle over de manier waarop wij met je data omgaan. In ons privacystatement lees je hoe we dat doen en kun je jouw (eerdere) voorkeuren wijzigen.

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het tonen van de website en de bijbehorende functionaliteit, en voor het uitvoeren van de gevraagde dienstverlening.

Lees meer

We optimaliseren continu onze website. Daarvoor analyseren we websitebezoek via Google Analytics. Dit hebben we op de privacyvriendelijke wijze, volgens de handleiding van de Autoriteit Persoonsgegevens, ingericht.

Lees meer

Met Linkedincampagnes introduceren we ons collectief en onze diensten in de digitale sector. We slaan gegevens over websitebezoek op om de effectiviteit van onze advertenties te meten, om advertenties te leveren die relevant zijn en om het aantal keren dat je een advertentie ziet te beperken.

Lees meer
Vergeet alles Jouw voorkeuren zijn verwijderd