Contact

Vragen en bereikbaarheid

Ook wij werken vanuit huis op advies van het Kabinet en RIVM. De bijeenkomsten vinden online plaats. Uiteraard zijn we gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar. Heb je vragen of praktische problemen door de huidige situatie? Mail dan naar info@nldigital.nl. Heb je vragen over regelingen van de overheid? Bijvoorbeeld financieringsvormen als mkb-krediet, werktijdverkorting of andere regelingen? Bel dan met het KVK-coronaloket op 0800-2117.

Voor onze leden

Heb je vragen? We helpen je graag verder! Mail ze naar info@nldigital.nl, we zijn per e-mail het beste bereikbaar. Natuurlijk mag je ons ook bellen via 0348 – 493636. Heb je een vraag aan onze juristen of hr-adviseur? Stel die gemakkelijk via het ledenportal.

Direct contact

Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Adresgegevens

NLdigital
De Corridor 5
3621 ZA  Breukelen

Service

Voor persvragen:
bureau@nldigital.nl / 0348 49 3636

KVK: 30174840

Parkeren bij NLdigital

Heb je een individuele afspraak, dan is er vaak voldoende ruimte op onze parkeerplaatsen bij het pand.

Kom je voor een grotere bijeenkomst of workshop naar ons kantoor? Dan is de kans groot dat onze parkeerplaatsen bezet zijn. Daarom adviseren we je in dat geval met het OV te komen, of te parkeren in de parkeergarage bij De Corridor 2. Hiervoor heb je een account bij ParkBee, Parkmobile of Park-line nodig. Wanneer je voor de slagboom van de parkeergarage staat, kun je via een van deze apps kiezen voor parkeergarage De Corridor en in de app de slagboom openen.

Nieuwsbrief

We sturen graag mails met informatie die past bij jouw voorkeuren. Daarom geen algemene nieuwsbrieven vanuit ons. Geef ons aan welke informatie je interessant vindt en we houden je op de hoogte!