Kennis & producten

Breng je onderneming naar een hoger niveau. In onze kennisbank vind je tal van artikelen over relevante onderwerpen. Je vind hier ook handige producten zoals onze algemene voorwaarden, de ICK cao en onze verwerkersovereenkomst.

Filters

Sla filters over

Zoeken

Type

Thema's

Filters:

Een duurzame website: wat kun je hiervoor doen?

We hebben een nieuwe website die duurzaam gebouwd is door onze online partner Yard Digital Agency. Wat kun jij doen om je website duurzaam te maken? Yard legt uit.
Duurzaamheid

Mediation als oplossing bij een IT-conflict

Wat als het mis gaat in de samenwerking met de klant? IT-projecten kunnen onder druk staan ​​of zelfs ontsporen door meningsverschillen. Mediation kan een oplossing zijn.
Contracten & voorwaarden

Tips van de jurist bij een conflict met de klant

Wat kun jij als IT-ondernemer zonder jurist in dienst leren van de juridische experts? Advocaten Huub de Jong en Esmée Fonville van Turing Law praatten ons bij en gaven een aantal tijdloze tips. We lichten de belangrijkste tips er voor je uit.
Contracten & voorwaarden

Innovatief Aanbesteden: Bouwen aan Toekomstgerichte Oplossingen

In dit artikel lees je waarom ‘innovatief aanbesteden’ zo belangrijk is en hoe deze manier van aanbesteden de dialoog tussen overheid en markt kan bevorderen. Zo kunnen we samen oplossingen verkennen die beter aansluiten bij de behoeften van beide partijen.
Samenwerken met de overheid

Gratis diensten aanbieden: 4 tips

Waar moet je op letten als je gratis diensten wilt aanbieden? Of als je korting wilt geven? Onze juristen geven je in dit artikel een aantal tips.
Contracten & voorwaarden

ZZP-dossier: Conceptwetsvoorstel verduidelijking beoordeling arbeidsrelaties en rechtsvermoeden

Eerder berichtten wij al over de ontwikkelingen op het gebied van werken met en als zelfstandige(n). Toen was het wachten op een lijst met criteria aan de hand waarvan het begrip ‘in dienst van’ zou kunnen worden beoordeeld. Inmiddels ligt er een conceptwetsvoorstel, waarin deze criteria zijn vastgelegd: het ‘Wetsvoorstel verduidelijking beoordeling arbeidsrelaties en rechtsvermoeden’.
Werkgeverschap

Cyber Resilience Act: verplicht cybersecurity CE-markering voor alle hard- en software

30 november zijn het Europees Parlement en de Europese Raad tot een akkoord gekomen over de Cyber Resilience Act (CRA), een Europese cybersecuritywet die een zeer grote impact gaat hebben. Beleidsadviseur Jelmer Schreuder vertelt je in dit artikel meer over de wet en wat dit voor jouw bedrijf voor gevolgen heeft.
Cybersecurity

Meer weten van NLdigital?

NLdigital is een collectief van ruim 600 bedrijven die de digitale transformatie mogelijk maken.