Breid je netwerk uit

Sluit je aan bij een van onze ledennetwerken

Wil jij invloed hebben op de diverse issues en standpunten waar we ons als vereniging hard voor maken? Of wil je interessante peers ontmoeten om je business te versnellen en je netwerk te vergroten? Sluit je dan aan bij een van onze ledennetwerken. Deelname is exclusief voor medewerkers van onze lidbedrijven.

Een passend netwerk voor iedereen

Meld je aan voor de ledennetwerken via het ledenportal leden.nldigital.nl

 • Praat mee

  over de verschillende thema’s uit de sector

 • Vergroot je business

  door samen te werken met nieuwe relaties

 • Houd je kennis op peil

  door interessante thema’s en sprekers tijdens de netwerkbijeenkomsten

 • Ontmoet nieuwe relaties

  met samenwerking vergroot je je mogelijkheden

“NLdigital is de zichtbare vertegenwoordiger van mijn bedrijfsbelangen in Nederland, daar wil ik bij horen. Daarnaast ben ik aangesloten bij het DGA product software netwerk; een goed voorbeeld van een netwerkinitiatief om leden met elkaar te verbinden. We hebben altijd interessante bijeenkomsten en sprekers.”

Praat mee over diverse thema’s

Besloten netwerken

Voor een goede interactie tijdens de bijeenkomsten zijn deze netwerken alleen toegankelijk voor personen die passen binnen de specifieke doelgroepen

 • Platformcollectief

  Binnen het Platformcollectief komen bedrijven uit de platformeconomie samen.

 • Stuurgroep Telecom

  Richt zich op de relevante ontwikkelingen rondom beleid voor de digitale infrastructuur met een speciale focus op Telecom(beleid).

Meld je eenvoudig aan

Wat goed dat je interesse hebt in een van onze ledennetwerken! Je kunt je eenvoudig aanmelden via het ledenportal. Nadat je je interesse hebt aangegeven nemen we contact met je op.