Juridisch advies

Heb je vragen over een overeenkomst met je klant, privacy, aanbesteding of
intellectuele eigendom?

Onze ervaren juristen adviseren je graag!

Leden van NLdigital krijgen gratis, of tegen 50% korting, advies. Heb je ook een vraag?

Of ‘loop’ even binnen tijdens ons juridisch spreekuur voor leden.

Elke dinsdag van 10.00 – 11.00 uur.

Specialistisch antwoord op jouw juridische vragen

Onze ervaren juristen zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar en streven ernaar uiterlijk de volgende werkdag op je vraag te reageren.

 • Gratis advies

  Heb je een korte juridische vraag die relatief eenvoudig telefonisch of per mail te beantwoorden is? Dan is dit advies voor leden gratis.

 • 50% korting

  Wil je dat we een contract voor je beoordelen of heb je een andere vraag die schrijf- of leeswerk vraagt? Leden krijgen een korting van 50% en betalen slechts €175,- per uur.

 • Gratis intakegesprek

  Voorafgaand aan deze tweedelijns dienstverlening plannen we meestal een gratis intakegesprek met je in voor meer informatie over je vraagstuk.

 • €350,- per uur voor niet-leden

  Gaan de juristen voor je aan de slag, maar ben je geen lid? Dan betaal je €350,- per uur. Laat je vooral eens informeren over de voordelen van het lidmaatschap.

Juridisch alles goed geregeld?

Met jarenlange ervaring, specialistische kennis en handige standaarddocumenten helpen we je verder!

Ben je lid van NLdigital?

Dan kun je veel tools en standaarddocumenten kosteloos downloaden in het ledenportal.

“De laatste jaren wordt onze branche geconfronteerd met allerlei nieuwe en verplichte wettelijke regelgeving. Er is een enorme (deels juridisch geënte) professionaliseringsslag gaande waarbij de praktische – en inhoudelijke kennis van NLdigital meer dan welkom is”.

“Omdat wij onze naam hebben veranderd in Loogisch moesten we ook onze algemene voorwaarden en website aanpassen. En ook door de naamsverandering van Nederland ICT naar NLdigital besloten we de algemene voorwaarden te herschrijven. Door de uitstekende begeleiding van de juristen van NLdigital is Loogisch juridisch klaar voor de toekomst”.

“Bij het opstellen van de algemene voorwaarden en de verwerkersovereenkomst was NLdigital de partner die ons de goede weg op hielp. We konden fijn schakelen en hun expertise maakte in deze processen echt verschil.”