Word lid van NLdigital

en sluit je aan bij het collectief van de digitale sector!

Wat fijn dat je interesse hebt om lid te worden van NLdigital. Wij zetten ons in voor de digitale sector in Nederland. Met juridische kennis, een groot netwerk en belangenbehartiging op hoog niveau. Voor start-ups, mkb’ers en multinationals. En voor jouw bedrijf. Welkom!

Als jij lid wordt, kun je direct gebruikmaken van onze diensten.

Volg bijvoorbeeld een webinar, download juridische voorbeelddocumenten en praat mee over beleidsthema’s.

“NLdigital is voor Edutrainers van ongelofelijke waarde. Als scale-up is het voor ons onmogelijk om alle ontwikkelingen rondom de digitale sector en de digitale transformatie bij te houden. NLdigital helpt ons met diensten, informatie en extra mogelijkheden om onze business te versnellen. Daarnaast, door deelname in de werkgroep Onderwijs kunnen we gezamenlijk met andere leden bouwen aan het vergroten van de digitale kennis in de onderwijssector!”

“De laatste jaren wordt onze branche geconfronteerd met allerlei nieuwe en verplichte wettelijke regelgeving. Er is een enorme (deels juridisch geënte) professionaliseringsslag gaande waarbij de praktische – en inhoudelijke kennis van NLdigital meer dan welkom is”.

“NLdigital is een goede branchevereniging met brede professionele en praktische kennis op het gebied van ICT. Wij hebben goede ervaring met de juridische inzetbaarheid en de workshops die ze organiseren. Dit biedt ons toegevoegde waarde.”

“Het is enorm belangrijk om branchevertegenwoordiging te hebben. Niet alleen richting de politiek, maar vooral ook juridisch, zoals de algemene leveringsvoorwaarden. En als we juridische bijstand nodig hebben, dan kunnen we terecht bij de juristen van NLdigital, die weten waar ze het over hebben. Dankzij NLdigital komen we in contact met gelijkgestemden en weten we waar we het over hebben.”

“Wij zijn lid geworden vanwege de voortrekkersrol die NLdigital neemt in belangrijke vraagstukken, zoals Avg en dataveiligheid, en de praktische adviezen voor de ondernemer. De wereld digitaliseert en heeft behoefte aan professionele ondernemers. NLdigital kan individueel adviseren en begeleiden met actuele kennis, maar ook nieuwe ontwikkelingen stimuleren door ondernemers bij elkaar te brengen.”

“NLdigital helpt ons om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de IT-wereld. Indien nodig kunnen we een beroep op hen doen met zaken op het gebied van HR, leveringsvoorwaarden, privacy en databeveiligingswetgeving. NLdigital is een actieve, competente en gezellig club!”

We helpen jou & al je collega’s

 • Laat ons het wiel voor je uitvinden

  Profiteer van onze juridische denkkracht en voorbeelddocumenten

 • Download gratis de NLdigital Voorwaarden

  De standaard in de markt

 • Maak gebruik van het netwerk

  Kom in contact met ruim 650 bedrijven en duizenden branchegenoten

 • Word onderdeel van het collectief

  Met onze leden hebben we één duidelijk geluid naar de politiek

 • Blijf jouw kennis uitbreiden

  Volg een verscheidenheid aan webinars, masterclasses en workshops

Praktische informatie

De sterkste schouders dragen de zwaarste lasten. Dat principe vinden we bij NLdigital wel zo eerlijk. De contributie wordt daarom bepaald op basis van het aantal medewerkers van een bedrijf en is trapsgewijs opgebouwd. De contributie wordt jaarlijks geïndexeerd.

Contributie per 1 januari 2024*

Schaal Aantal medewerkers Contributie per kalenderjaar
1 0 t/m 10 € 1.490,-
2 11 t/m 20 € 3.080,-
3 21 t/m 40 € 6.000,-
4 41 t/m 100 € 9.410,-
5 101 t/m 200 € 13.900,-
6 201 t/m 400 € 19.900,-
7 401 t/m 750 € 33.500,-
8 751 t/m 1500 € 49.500,-
9 > 1500 € 81.100,-

*Deze bijdragen zijn inclusief aansluiting bij VNO-NCW, DIGITALEUROPE en andere koepels en organisaties waar NLdigital lid van is.

Is jouw bedrijf korter dan twee jaar ingeschreven bij de KVK? Dan krijg je via het START-IT lidmaatschap twee jaar lang korting op je lidmaatschap bij NLdigital. Het eerste jaar maar liefst 50% van de contributie, het tweede jaar 25%. Deelnemen aan het ICT Milieu en/of de Werkgeversvereniging kan alleen als regulier lid.

Opereert jouw bedrijf in de Informatie-, Communicatie- en Kantoortechnologiebranche? Meld je dan aan voor het gratis pluslidmaatschap NLdigital Werkgeversvereniging. De vereniging onderhandelt en behartigt de belangen van haar leden in het kader van de ICK-cao en het pensioenfonds van PNO Media. Ook adviseert zij over alle onderwerpen op gebied van werkgeverschap.

Wij horen regelmatig dat mensen denken dat ze lid zijn als ze onze algemene voorwaarden gebruiken. Dit is niet het geval. Als je een lidmaatschap afsluit bij NLdigital, dan kun je heel veel documenten gratis downloaden, waaronder de NLdigital Voorwaarden. Wil je gebruikmaken van al onze dienstverlening, dan adviseren we je om lid te worden. Wil je dat we je hier meer over vertellen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan.

Word nu lid!

Dit doen wij voor jouw bedrijf

 

Belangenbehartiging

Wij vertegenwoordigen de belangen van de digitale sector bij overheid, politiek en media. Onze standpunten halen we op bij onze leden; zo heb jíj invloed op de verbetering van de digitale sector, het ondernemingsklimaat en de Nederlandse economie in het algemeen.

Ondersteuning bij juridische, financiële, milieu, HR-zaken

Heb je advies en ondersteuning nodig op één van deze gebieden? Onze specialisten helpen jou als lid gratis of met een scherpe korting snel op weg.

Workshops en netwerkevenementen

Houd je kennis op peil, wissel ervaringen uit, ontmoet nieuwe relaties uit ons uitgebreide netwerk van leden en versnel je business tijdens onze vele bijeenkomsten, workshops en netwerkevenementen.

Voorbeelddocumenten

Gebruik de NLdigital Voorwaarden, de voorbeeld verwerkersovereenkomst, het Data Pro oriëntatiepakket, ICK-cao en andere voorbeelddocumenten.

Financieel voordeel

Profiteer van aantrekkelijke kortingen op verzekeringen en diensten, zoals arbodienst, re-integratie, arbeidsvoorwaarden en pensioenadvies.

Versterk je positionering

Versterk je positionering dankzij een herkenbaar kwaliteitslabel en onze zakelijke gedragscode.

Eerst kennismaken?

We maken graag tijd voor je vrij voor een gratis kennismakingsgesprek (oriëntatie op lidmaatschap).
Laat ons weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen!

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  012-3456789
 •  *
  naam@bedrijf.nl

NLdigital is lid van

 

NLdigital heeft zitting in