Word lid!

Voordeel lidmaatschap

NLdigital is hét collectief van de digitale sector in Nederland. Een lidmaatschap biedt je bedrijf veel voordelen. Bekijk op deze pagina de voordelen van het lidmaatschap en de tarieven. Wil je eerst kennismaken? Dat kan natuurlijk ook!

Belangenbehartiging

Wij vertegenwoordigen de belangen van de ICT-sector bij overheid, politiek en media en zijn dé gesprekspartner rondom diverse actuele beleid- en wetgevingsthema’s. Onze standpunten halen we op bij onze leden; zo heb jíj invloed op de verbetering van de ICT-sector, het ondernemingsklimaat en de Nederlandse economie in het algemeen.

Ondersteuning bij juridische, financiële,
milieu, HRM, en subsidiezaken

Advies nodig op het gebied van juridische zaken, milieu, HRM,
financiële zaken of subsidies? Onze specialisten helpen jou als lid
gratis of met een scherpe korting snel op weg.

Workshops en netwerkevenementen

Houd je kennis op peil, wissel ervaringen uit, ontmoet nieuwe relaties uit ons uitgebreide netwerk van leden en versnel je business tijdens onze vele bijeenkomsten, workshops en netwerkevenementen.

Voorbeeld- en modelovereenkomsten

Gebruik de Nederland ICT leveringsvoorwaarden, Avg quickscan, Data Pro sel-assessment, voorbeeld verwerkersovereenkomst, DataPro pakket, Staat van Telecom, ICT- functieprofielen, ICK-CAO, modelregeling Klokkenluiders en ander tools en onderzoeksrapportages.

Financieel voordeel

Profiteer van aantrekkelijke kortingen op verzekeringen en diensten, zoals arbodienst, re-integratie, arbeidsvoorwaarden en pensioenadvies.

Versterk je positionering

Versterk je positionering dankzij een herkenbaar kwaliteitslabel en
onze zakelijke gedragscode.

Eerst kennismaken?

We maken graag tijd voor je vrij voor een gratis kennismakingsgesprek. Laat ons weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen!  

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
    012-3456789
  •  *
    naam@bedrijf.nl

In onderstaand overzicht vind je de tarieven van het lidmaatschap en de mogelijkheden voor een pluslidmaatschap.  

Tarieven lidmaatschap NLdigital

De contributie voor NLdigital is trapsgewijs opgebouwd, gebaseerd op het aantal medewerkers van een bedrijf.

Schaal Aantal medewerkers Contributie per kalenderjaar
1 0 t/m 10 € 1.300,-
2 11 t/m 20 € 2.500,-
3 21 t/m 40 € 4.500,-
4 41 t/m 100 € 6.750,-
5 101 t/m 200 € 9.250,-
6 201 t/m 400 € 12.500,-
7 401 t/m 750 € 19.500,-
8 751 t/m 1500 € 23.500,-
9 > 1500 € 31.500,-

Lidbedrijven zijn via NLdigital ook aangesloten bij VNO-NCW. Deze contributie wordt apart in rekening gebracht. Het lidmaatschap bij VNO-NCW bedraagt 0,46 promille van de loonsom voor lidbedrijven met méér dan 10 medewerkers. Er wordt jaarlijks gerekend met de loonsom van twee jaar terug (als voorbeeld: in 2019 wordt gerekend met de loonsom van 2017, die in 2018 is verkregen d.m.v. een enquête). Leden van NLdigital krijgen hierop in 2019 een korting van 20%.

Korting voor startende ondernemers

Is jouw bedrijf korter dan twee jaar ingeschreven bij de KVK? Dan krijg je via het START-IT lidmaatschap twee jaar lang korting op je lidmaatschap bij Nederland ICT. Het eerste jaar maar liefst 50% van de contributie, het tweede jaar 25%. Deelnemen aan het ICT Milieu en/of de werkgeversvereniging ICT kan alleen als regulier lid.

Pluslidmaatschap ICT Milieu

Hardwareproducenten en -importeurs kunnen via het pluslidmaatschap ICT Milieu deelnemen aan het collectief ICT-inzamelsysteem. ICT milieu verzorgt de verplichte registratie in het nationaal WEEE-register en de rapportage aan het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Zo voldoe je eenvoudig aan de wettelijke eisen vanuit de overheid.

De kosten voor deelname aan ICT Milieu zijn gebaseerd op de hoeveelheid ICT-apparatuur die uw bedrijf produceert, assembleert of importeert en afzet op de Nederlandse markt. Daarnaast heffen we een vaste administratieve bijdrage van €110,- voor de afdracht aan het Nationaal WEEE register. Hier tegenover staat wel dat hardwareproducenten en -importeurs die lid worden van ICT Milieu, een korting kunnen krijgen op het lidmaatschap. Voor leden uit schaal 1 en 2 bedraagt deze korting 50% en leden uit schaal 3 en 4 hebben recht op 25% korting op de jaarlijkse lidmaatschapskosten (exclusief de VNO-NCW bijdrage).

Pluslidmaatschap Werkgeversvereniging ICT

Opereert jouw bedrijf in de Informatie-, Communicatie- en Kantoortechnologiebranche? Meld je dan aan voor het gratis pluslidmaatschap Werkgeversvereniging ICT. De vereniging onderhandelt en behartigt de belangen van haar leden in het kader van de ICK-CAO en het pensioenfonds TrueBlue. Ook adviseert zij over alle onderwerpen op gebied van werkgeverschap.

Word nu lid!