ICK-cao

De ICK-cao is de Collectieve arbeidsovereenkomst (cao) voor de Informatie-, Communicatie- en Kantoortechnologiebranche (ICK). De ICK-cao is niet algemeen verbindend verklaard: dit betekent dat de afspraken in de cao niet gelden voor de gehele bedrijfstak. Ben je lid van de NLdigital Werkgeversvereniging én vallen je bedrijfsactiviteiten onder de werkingssfeer van de ICK-cao, dan volg je automatisch de ICK-cao.

Ben je lid van NLdigital Werkgeversvereniging, maar vallen je bedrijfsactiviteiten niet onder de werkingssfeer van de ICK-cao, dan kun je als bedrijf de ICK-cao ook vrijwillig volgen.

NLdigital Werkgeversvereniging, De Unie en CNV Vakmensen hebben op 2 mei 2023 een akkoord bereikt over een nieuwe cao voor de ICK-branche 2023. Looptijd: van 1 januari 2023 tot en met 31 december 2023.

Dit product is alleen voor leden

Ben je nog geen lid van NLdigital maar ben je wel geïnteresseerd in meer informatie over het lidmaatschap? Lees hier meer over ons lidmaatschap.


Deel via:

Gerelateerde artikelen

ZZP-dossier: Conceptwetsvoorstel verduidelijking beoordeling arbeidsrelaties en rechtsvermoeden

Eerder berichtten wij al over de ontwikkelingen op het gebied van werken met en als zelfstandige(n). Toen was het wachten…
Werkgeverschap

Korting op een collectief zorgcontract

Leden kunnen via Zilveren Kruis gebruik maken van korting op een aanvullende verzekering van Zilveren Kruis. Jouw medewerkers kiezen een…
Werkgeverschap

Korting op RI&E

Het bieden van een veilige en gezonde werkomgeving start met het verkrijgen van inzicht in de risico’s. Een RI&E stelt…
Werkgeverschap