ICK-cao

De ICK-cao is de Collectieve arbeidsovereenkomst (cao) voor de Informatie-, Communicatie- en Kantoortechnologiebranche (ICK). De ICK-cao is niet algemeen verbindend verklaard: dit betekent dat de afspraken in de cao niet gelden voor de gehele bedrijfstak. Ben je lid van de NLdigital Werkgeversvereniging én vallen je bedrijfsactiviteiten onder de werkingssfeer van de ICK-cao, dan volg je automatisch de ICK-cao.

Ben je lid van NLdigital Werkgeversvereniging, maar vallen je bedrijfsactiviteiten niet onder de werkingssfeer van de ICK-cao, dan kun je als bedrijf de ICK-cao ook vrijwillig volgen.

NLdigital Werkgeversvereniging, De Unie en CNV Vakmensen hebben op 2 mei 2023 een akkoord bereikt over een nieuwe cao voor de ICK-branche 2023. Looptijd: van 1 januari 2023 tot en met 31 december 2023.

Dit product is alleen voor leden

Ben je nog geen lid van NLdigital maar ben je wel geïnteresseerd in meer informatie over het lidmaatschap? Lees hier meer over ons lidmaatschap.


Deel via:

Gerelateerde artikelen

Korting op mkb-pensioenregeling  

Je wilt een goede werkgever zijn voor je medewerkers. Maar als groeiende ICT-ondernemer loop je daarin soms tegen vraagstukken op....
Werkgeverschap

7 tips tegen verzuim: voorkomen is beter dan genezen

In dit artikel geven we je zeven tips tegen verzuim, waar je als werkgever mee aan de slag kunt gaan.
Werkgeverschap

ZZP-dossier: Conceptwetsvoorstel verduidelijking beoordeling arbeidsrelaties en rechtsvermoeden

Eerder berichtten wij al over de ontwikkelingen op het gebied van werken met en als zelfstandige(n). Toen was het wachten…
Werkgeverschap