NextGen

NextGen is het jongerennetwerk van NLdigital en verbindt jonge, ambitieuze talenten uit de digitale sector. Het netwerk biedt handvatten aan bedrijven om millennials te binden en aan young professionals om de nieuwe leiders van morgen te worden: ‘The Next Generation’. Werk je bij een lidbedrijf van NLdigital en wil je ook deelnemen? Meld je dan aan (onderaan deze pagina)!

‘Serious fun’

NextGen heeft een eigen bestuur. Gedurende het jaar zetten bestuursleden zich vrijwillig in om de digitale sector positief op de kaart te zetten en jong talent een podium te bieden om zich te kunnen profileren. Dit doen zij door events te organiseren, met ‘serious fun’ als uitgangspunt. Denk hierbij aan een sportmiddag, challenge, pubquiz, debat met ministerie van EZK en een innovatie event.

Young professionals (< 35 jaar) van onze lidbedrijven mogen gratis deelnemen aan deze events. Houd hiervoor de agenda van NLdigital in de gaten. Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van dit netwerk? Volg dan onze LinkedIn-pagina of meld je direct aan voor het netwerk.

Bestuur

Het bestuur van NextGen bestaat momenteel uit drie leden, allen werkzaam bij lidbedrijven van NLdigital. Maar we zoeken nog versterking! De bestuursleden van NextGen:

Innovatie event

Eén van de events die NextGen jaarlijks organiseert is het Innovatie Event. Als young professional in de digitale sector wil je blijven innoveren. Maar hoe doe je dat? Tijdens het Innovatie Event worden de nieuwste ontwikkelingen besproken aan de hand van een thema en met vernieuwende ondernemers. Zo was in 2020 het thema 5G & Health. Met internationale sprekers werden deze onderwerpen vanuit verschillende perspectieven belicht. Bekijk de aftermovie:

Leonardo Wilbrink

Maak kennis met onze young professionals

“We werken met z’n allen mee om onze cliënten in staat te stellen digitaal te transformeren.”- Leonardo Wilbrink, Client Technology Lead, Microsoft

Eerder verschenen interviews:

NextGen logo

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op via nextgen@nldigital.nl.

Dit ledennetwerk is alleen voor leden

Ben je nog geen lid van NLdigital maar ben je wel geïnteresseerd in meer informatie over het lidmaatschap? Lees hier meer over ons lidmaatschap.


Deel via:

Misschien ook interessant

Commissie Cybersecurity

De commissie Cybersecurity houdt zich bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecuritywetgeving.
Commissie
26

Werkgroep Edtech

Werkgroep Edtech is een ledennetwerk waarin leden met elkaar bouwen aan het onderwijs en de arbeidsmarkt van de toekomst. De...
Commissie
21

Platformcollectief

Het Platformcollectief is een samenwerkingsverband van in Nederland gevestigde platformbedrijven, op initiatief van NLdigital. Het Platformcollectief wil meer helderheid bieden...
Commissie
10