NextGen

NextGen is het jongerennetwerk van NLdigital en verbindt jonge, ambitieuze talenten uit de digitale sector. Het netwerk biedt handvatten aan bedrijven om millennials te binden en aan young professionals om de nieuwe leiders van morgen te worden: ‘The Next Generation’. Werk je bij een lidbedrijf van NLdigital en wil je ook deelnemen?

Deelnemen aan dit netwerk?

Ben je een young professional en werkzaam bij een lidbedrijf van NLdigital?

Meld je aan

Bestuur

Het bestuur van NextGen bestaat uit zeven leden, allen werkzaam bij lidbedrijven van NLdigital. In 2020 heeft Tim Janssens de rol van voorzitter overgenomen van Bob van de Boel.

“Na drie jaar in het bestuur van NextGen te hebben gezeten heb ik nu de rol van voorzitter op me genomen. Vanaf mijn eerste bezoek aan een event van NextGen ben ik enorm geïnspireerd geraakt door de manier waarop NextGen young professionals uit de digitale sector verbindt. Met een geweldig bestuur blijf ik verbinden door het organiseren van inspirerende events, waarbij ‘serious fun’ het uitgangspunt is.”

Gedurende het jaar zetten deze bestuursleden zich vrijwillig in om de digitale sector positief op de kaart te zetten en jong talent een podium te bieden om zich te kunnen profileren. Dit doen zij door events te organiseren, met ‘serious fun’ als uitgangspunt. Denk hierbij aan een sportmiddag, challenge, pubquiz, debat met ministerie van EZK en een innovatie event. Young professionals (< 35 jaar) van onze lidbedrijven mogen gratis deelnemen aan deze events. Aankomende NextGen-events vind je in de agenda van NLdigital.

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van dit netwerk? Volg dan onze LinkedIn-pagina of schrijf je direct in voor het netwerk.

Innovatie event

Eén van de events die NextGen jaarlijks organiseert is het Innovatie Event. Als young professional in de digitale sector wil je blijven innoveren. Maar hoe doe je dat? Tijdens het Innovatie Event worden de nieuwste ontwikkelingen besproken aan de hand van een thema en met vernieuwende ondernemers. Zo was in 2019 het thema duurzaamheid. We vroegen bedrijven en startups hun visie op innovatie te delen en welke acties ze ondernemen om bij te dragen in de strijd tegen klimaatverandering. Bekijk hieronder de aftermovie:

Info en aanmelden

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Ben jij een jong, ambitieus talent uit de digitale sector (werkzaam bij een lidbedrijf van NLdigital) en wil jij je inzetten om digitaal Nederland positief op de kaart te zetten? Meld je dan aan voor het NextGen-netwerk via onderstaand formulier:

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *