Kennis & producten

Breng je onderneming naar een hoger niveau. In onze kennisbank vind je tal van artikelen over relevante onderwerpen. Je vind hier ook handige producten zoals onze algemene voorwaarden, de ICK cao en onze verwerkersovereenkomst.

Filters

Sla filters over

Zoeken

Type

Thema's

Filters:

ZZP-dossier: Conceptwetsvoorstel verduidelijking beoordeling arbeidsrelaties en rechtsvermoeden

Eerder berichtten wij al over de ontwikkelingen op het gebied van werken met en als zelfstandige(n). Toen was het wachten op een lijst met criteria aan de hand waarvan het begrip ‘in dienst van’ zou kunnen worden beoordeeld. Inmiddels ligt er een conceptwetsvoorstel, waarin deze criteria zijn vastgelegd: het ‘Wetsvoorstel verduidelijking beoordeling arbeidsrelaties en rechtsvermoeden’.
Werkgeverschap

ICK-cao

Exclusief voor leden
De ICK-cao is de Collectieve arbeidsovereenkomst (cao) voor de Informatie-, Communicatie- en Kantoortechnologiebranche (ICK).
Werkgeverschap

Korting op een collectief zorgcontract

Exclusief voor leden
Leden kunnen via Zilveren Kruis gebruik maken van korting op een aanvullende verzekering van Zilveren Kruis. Jouw medewerkers kiezen een basisverzekering en vullen deze naar eigen wens aan.
Werkgeverschap

Korting op RI&E

Exclusief voor leden
Het bieden van een veilige en gezonde werkomgeving start met het verkrijgen van inzicht in de risico’s. Een RI&E stelt je in staat om de arbeidsomstandigheden in je bedrijf te verbeteren.
Werkgeverschap

Korting op pensioenadvies

Exclusief voor leden
In samenwerking met Mercer bieden we diverse diensten aan onze leden op het gebied van pensioenen.
Werkgeverschap

Korting op bedrijfs- en personeelsverzekeringen

Exclusief voor leden
We werken al jaren samen met Centraal Beheer Achmea om onze leden korting te kunnen bieden op een aantal bedrijfs- en personeelsverzekeringen.
Werkgeverschap

Korting op Arbodienst

Exclusief voor leden
Als lid van NLdigital kun je met 5% korting gebruik maken van de verzuimabonnementen van ArboNed (Basis, Flex en Extra).
Werkgeverschap

Meer weten van NLdigital?

NLdigital is een collectief van ruim 600 bedrijven die de digitale transformatie mogelijk maken.