Korting op RI&E

Het bieden van een veilige en gezonde werkomgeving start met het verkrijgen van inzicht in de risico’s. Een RI&E stelt je in staat om de arbeidsomstandigheden in je bedrijf te verbeteren.

Onze branche RI&E is momenteel niet beschikbaar, omdat deze verouderd is en dus niet meer up-to-date. We werken aan een nieuwe branche-RI&E.

Zie ook het kennisartikel met praktische informatie over de RI&E van onze HR-adviseur.

IT-bedrijven kunnen nu goed de algemene MKB-RIE gebruiken of de kantoren RIE. Deze RI&E tools zijn niet erkend. Dat wil zeggen dat elk bedrijf die de MKB-RI&E of kantoren RI&E gebruikt hun RI&E en plan van aanpak wél moet laten toetsen door een gecertificeerde arbodienst (Vangnetregeling, art. 14a Arbowet) of door een gecertificeerde arbokerndeskundige (Maatwerkregeling, art. 14a Arbowet).

Leden van NLdigital krijgen korting op de verplichte toetsing van de RI&E door een adviseur van ArboNed. Daarnaast biedt ArboNed aanvullende diensten aan, zoals het volledig uitvoeren van de RI&E en de eendaagse training Preventiemedewerker Kantooromgeving. Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met ArboNed.

Branche RI&E

We werken aan een nieuwe RI&E. Wil je op de hoogte worden gebracht als de vernieuwde versie beschikbaar is? Laat dan je gegevens achter en we brengen je op de hoogte!


Deel via:

Gerelateerde artikelen

ZZP-dossier: Conceptwetsvoorstel verduidelijking beoordeling arbeidsrelaties en rechtsvermoeden

Eerder berichtten wij al over de ontwikkelingen op het gebied van werken met en als zelfstandige(n). Toen was het wachten…
Werkgeverschap

ICK-cao

De ICK-cao is de Collectieve arbeidsovereenkomst (cao) voor de Informatie-, Communicatie- en Kantoortechnologiebranche (ICK).
Werkgeverschap

Korting op een collectief zorgcontract

Leden kunnen via Zilveren Kruis gebruik maken van korting op een aanvullende verzekering van Zilveren Kruis. Jouw medewerkers kiezen een…
Werkgeverschap