Korting op een collectief zorgcontract

Samen met Zilveren Kruis werken wij aan de gezondheid van jouw medewerkers. Zo zijn ze verzekerd van goede zorg én investeren we in oplossingen om ze gezonder te laten zijn. Een zorgverzekering via NLdigital hoort daar ook bij. Eentje die past bij de persoonlijke situatie van jouw medewerkers. Met vergoedingen die speciaal zijn afgestemd op het werk. En waarmee medewerkers stap voor stap kunnen werken aan hun gezondheid.

Zo ziet een zorgverzekering via NLdigital eruit

Jouw medewerkers kiezen een basisverzekering en vullen deze naar eigen wens aan. Hoe uitgebreid ze verzekerd willen zijn, bepalen ze natuurlijk zelf. Kiezen ze voor een aanvullende verzekering? Dan krijgen ze extra vergoedingen én een aantrekkelijke korting op de premie. Dit geldt ook voor eventuele gezinsleden. De kortingen:

Hierop kunnen jouw medewerkers rekenen

Aan de slag met duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers?

Dat kan met:

Nog geen collectief zorgcontract met Zilveren Kruis en enthousiast geworden?

Sluit deze dan eenvoudig af via collectief zorgcontract.

Heb je nog vragen?

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Op zk.nl/nldigital kun je alles nog eens rustig nalezen. Kom je er niet uit? Via dezelfde link kan je ook vragen stellen.


Deel via:

Gerelateerde artikelen

ZZP-dossier: Conceptwetsvoorstel verduidelijking beoordeling arbeidsrelaties en rechtsvermoeden

Eerder berichtten wij al over de ontwikkelingen op het gebied van werken met en als zelfstandige(n). Toen was het wachten…
Werkgeverschap

ICK-cao

De ICK-cao is de Collectieve arbeidsovereenkomst (cao) voor de Informatie-, Communicatie- en Kantoortechnologiebranche (ICK).
Werkgeverschap

Korting op RI&E

Het bieden van een veilige en gezonde werkomgeving start met het verkrijgen van inzicht in de risico’s. Een RI&E stelt…
Werkgeverschap