Korting op mkb-pensioenregeling  

Je wilt een goede werkgever zijn voor je medewerkers. Maar als groeiende ICT-ondernemer loop je daarin soms tegen vraagstukken op. NLdigital biedt kennis en gereedschap om jou nóg beter te laten ondernemen. Dat is de reden dat we een partnerschap hebben afgesloten met pensioen- en inkomenszekerheid experts APS en Herenvest. 

Pensioenregeling en de Wet Toekomst Pensioenen

Om medewerkers aan te trekken en te behouden is het belangrijk om goede arbeidsvoorwaarden te bieden. Een pensioenregeling is daar een van. Maar dat kan, zeker met de nieuwe wetgeving, best ingewikkeld zijn. De Wet Toekomst Pensioenen stelt nieuwe eisen aan een pensioenregeling. Dat vraagt veel van jou als werkgever. 

Dankzij dit partnerschap kan NLdigital je ook op dit vlak ontzorgen. De onafhankelijke adviseurs van APS en Herenvest begeleiden je bij het hele proces. Of je nou een nieuwe pensioenregeling wil afsluiten, of je bestaande pensioenregeling wil aanpassen. 

Het ledenvoordeel

Ben je lid van NLdigital? Dan profiteer je van een mooie korting. Welk voordeel je ontvangt, is afhankelijk van het volgende:

Een kennismaking plannen 

Overweeg je een pensioenregeling af te sluiten? Of zoek je begeleiding bij het aanpassen van je huidige pensioenregeling? Onze partners APS en Herenvest helpen je graag verder. Via dit formulier kun je direct contact met ze opnemen:

APS en Herenvest

Goed werkgeverschap gaat verder dan het overmaken van een mooi salaris. APS en Herenvest faciliteren daarom werkgevers en werknemers in de vorm van heldere, passende pensioenregelingen en inkomenszekerheid bij arbeidsongeschiktheid. De term ‘vakidioten’ is op hen van toepassing, met creatieve oplossingen die op een duidelijke manier toonbaar worden. Graag nemen zij ICT-ondernemers bij de hand in het oerwoud van constant veranderende regels en wetten. Voor helderheid en zekerheid, nu en later. 

De partnerschappen van NLdigital

NLdigital verwelkomt niet alleen leden, maar ook kennispartners. Deze partners voegen waarde toe aan onze vereniging door hun specialistische kennis op terreinen waar leden behoefte aan hebben. Onze kennispartners dragen bij aan de slimme professionalisering van onze mkb-leden. Bovendien profiteren onze leden van exclusieve kortingen bij deze partners. Sommige leden maken optimaal gebruik van deze kortingen en halen daarmee jaarlijks de kosten van hun NLdigital-lidmaatschap eruit. Anderen waarderen vooral de toegevoegde waarde van onze kennispartners door de waardevolle adviezen die zij delen via webinars en kennisartikelen. 


Deel via:

Else van Nieuwkerk

Hoofd partnerschappen en ontwikkeling
Neem contact op met
Else van Nieuwkerk

Gerelateerde artikelen

7 tips tegen verzuim: voorkomen is beter dan genezen

In dit artikel geven we je zeven tips tegen verzuim, waar je als werkgever mee aan de slag kunt gaan.
Werkgeverschap

ZZP-dossier: Conceptwetsvoorstel verduidelijking beoordeling arbeidsrelaties en rechtsvermoeden

Eerder berichtten wij al over de ontwikkelingen op het gebied van werken met en als zelfstandige(n). Toen was het wachten…
Werkgeverschap

ICK-cao

De ICK-cao is de Collectieve arbeidsovereenkomst (cao) voor de Informatie-, Communicatie- en Kantoortechnologiebranche (ICK).
Werkgeverschap