Leerplatform

Opleiders in de ICT verenigd

In het Leerplatform komen bedrijven bij elkaar die werken op het raakvlak van leren en ICT. De doelgroep bestaat uit opleiders in de ICT, bedrijven die tools ontwikkelen voor leren of bedrijven die e-learningplatforms of leermethodieken ontwikkelen.

Deelnemers aan het Leerplatform bespreken onder andere relevante marktontwikkelingen en wetgeving met elkaar, maar werken ook samen op het gebied van marktonderzoek en klantsessies. Het netwerk is exclusief toegankelijk voor leden van NLdigital.

Deelnemende bedrijven

Het Leerplatform heeft zijn oorsprong in de Vereniging van Opleidingsinstituten voor ICT (VOI). Deze vereniging heeft eind 2015 besloten verder te gaan onder de vleugels van NLdigital. Momenteel nemen ruim 20 bedrijven deel in het Leerplatform.

“Meer dan ooit komt het aan op digitale vaardigheden. Zowel binnen als buiten de IT-sector. De opleiders die verenigd zijn binnen het Leerplatform van NLdigital kunnen daar als geen ander een gezamenlijke bijdrage aan leveren.”

Meld je aan voor het Leerplatform

Werk jij bij een opleider in de digitale sector? Dan kun je je aansluiten bij het Leerplatform zodra jouw bedrijf lid is van NLdigital.