Werkgroep Onderwijs

Werkgroep Onderwijs is een ledennetwerk waarin leden met elkaar bouwen aan het onderwijs en de arbeidsmarkt van de toekomst. De ambitie richt zich enerzijds op het vergroten van digitale kennis en vaardigheden en anderzijds op het verkleinen van het tekort aan IT-talenten.

De werkgroep komt op frequente, onregelmatige basis bijeen op kantoor of via een online meeting. De frequentie is afhankelijk van eigen initiatieven en projecten en van actuele, externe ontwikkelingen. Het netwerk is exclusief toegankelijk voor leden van NLdigital.

Samenwerking

Tijdens de bijeenkomsten worden trends, ontwikkelingen en knelpunten over onderwijs en arbeidsmarkt besproken en standpunten bepaald. Daarnaast wordt er binnen de werkgroep collectief en slim samengewerkt (met partners) aan initiatieven met concrete resultaten om de zichtbaarheid van de ambitie te vergroten.

Onze economie wordt meer en meer een digitale economie. Nu werken aan de juiste digitale skills maakt dat ook in de toekomst Nederland voorop kan blijven lopen. Samenwerking tussen overheid, instellingen en onze branche is daarvoor onontbeerlijk.

Michiel van Vlimmeren, voorzitter werkgroep Onderwijs

Doelgroep

De werkgroep Onderwijs is exclusief toegankelijk voor leden van NLdigital die een bijdrage willen leveren aan modernisering en digitalisering van het onderwijs (van po tot wo). Heb je ideeën over de transformatie van de arbeidsmarkt? Praat dan met ons mee. Bedrijven in de werkgroep ontplooien op eigen initiatief vanuit maatschappelijk verantwoord ondernemen-perspectief projecten voor het onderwijs.

Deelnemende bedrijven

De werkgroep wordt geleid door Michiel van Vlimmeren, CEO van SFDC en portefeuillehouder Onderwijs & Arbeidsmarkt binnen het Algemeen Bestuur van NLdigital. De bedrijven die aan de werkgroep deelnemen zijn:

Dit ledennetwerk is alleen voor leden

Ben je nog geen lid van NLdigital maar ben je wel geïnteresseerd in meer informatie over het lidmaatschap? Lees hier meer over ons lidmaatschap.


Deel via:

Misschien ook interessant

Commissie Cybersecurity

De commissie Cybersecurity houdt zich bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecuritywetgeving.
Commissie
26

Platformcollectief

Het Platformcollectief is een samenwerkingsverband van in Nederland gevestigde platformbedrijven, op initiatief van NLdigital. Het Platformcollectief wil meer helderheid bieden...
Commissie
10

Stuurgroep Telecom

De stuurgroep Telecom is een netwerk voor landelijk opererende telecomoperators en vendoren en richt zich op de relevante ontwikkelingen rondom...
Commissie
12