Leerplatform

In het Leerplatform komen bedrijven bij elkaar die werken op het raakvlak van leren en ICT. De doelgroep bestaat uit opleiders in de ICT, bedrijven die tools ontwikkelen voor leren of bedrijven die e-learningplatforms of leermethodieken ontwikkelen.

Deelnemers aan het Leerplatform bespreken onder andere relevante marktontwikkelingen en wetgeving met elkaar, maar werken ook samen op het gebied van marktonderzoek en klantsessies. Het netwerk is exclusief toegankelijk voor leden van NLdigital.

Deelnemende bedrijven

Het Leerplatform heeft zijn oorsprong in de Vereniging van Opleidingsinstituten voor ICT (VOI). Deze vereniging heeft eind 2015 besloten verder te gaan onder de vleugels van NLdigital. Momenteel nemen ruim 20 bedrijven deel in het Leerplatform.

Hessel Joustra

Meer dan ooit komt het aan op digitale vaardigheden. Zowel binnen als buiten de IT-sector. De opleiders die verenigd zijn binnen het Leerplatform van NLdigital kunnen daar als geen ander een gezamenlijke bijdrage aan leveren.

Hessel Joustra, voorzitter Leerplatform, Founder Isential Group

Dit ledennetwerk is alleen voor leden

Ben je nog geen lid van NLdigital maar ben je wel geïnteresseerd in meer informatie over het lidmaatschap? Lees hier meer over ons lidmaatschap.


Deel via:

Misschien ook interessant

Commissie Cybersecurity

De commissie Cybersecurity houdt zich bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecuritywetgeving.
Commissie
26

Werkgroep Onderwijs

Werkgroep Onderwijs is een ledennetwerk waarin leden met elkaar bouwen aan het onderwijs en de arbeidsmarkt van de toekomst. De...
Commissie
21

Platformcollectief

Het Platformcollectief is een samenwerkingsverband van in Nederland gevestigde platformbedrijven, op initiatief van NLdigital. Het Platformcollectief wil meer helderheid bieden...
Commissie
10