HR-advies

Heb je advies nodig op het gebied van
Human Resource Management?

Wij helpen je verder!

Zo delen wij onze HR-kennis met jou

Als lid van NLdigital zijn we er voor jouw bedrijf. We bieden je een brede en daarmee flexibele dienstverlening op het gebied van Human Resource en arbeidsrecht. De voordelen van onze HR-dienstverlening op een rij:

  • Korting op HR-producten en diensten

    Zoals een korting op het tarief van onze arbeidsjurist en op de IT Beloningsbenchmark.

  • IT Beloningsbenchmark

    Biedt jouw bedrijf marktconforme arbeidsvoorwaarden aan? Vergelijk de arbeidsvoorwaarden van een of meerdere functies binnen jouw bedrijf met andere bedrijven in de digitale sector.

Waarmee kunnen wij je helpen?

We bieden jou o.a ondersteuning en advies op het gebied van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, de ICK-cao, bedrijfsregelingen, veranderende sociale wetgeving, medezeggenschap, organisatie-inrichting en coaching.

Margit Eijsenga

Ben je lid en heb je een vraag over arbeidsrecht?

Dan worden jouw vragen behandeld door Margit Eijsenga, adviseur arbeidsrecht. Als voormalig advocate heeft zij ruim 13 jaar ervaring op het gebied van arbeidsrecht. Ze adviseert, procedeert, maar kan ook voor je onderhandelen bij een beëindigingsregeling. Voorbeelden van kwesties waar ze eerder leden van NLdigital heeft bijgestaan:

  • Problematische re-integratie van een zieke werknemer;
  • Beoordelingen van arbeidsovereenkomsten;
  • Begeleiding bij ontslag op staande voet;
  • Het voeren van een ontbindingsprocedure.

Dus heb je een vraag op het gebied van arbeidsrecht, neem dan contact met ons op, dan brengen wij je in contact met Margit.