Data Pro Self-assessment

Vul dit self-assessment in om te toetsen in hoeverre je al voldoet aan de eisen van de Avg (GDPR) voor verwerkers. Het assessment is gebaseerd op de principes van de Data Pro Code(let op: dit is gebaseerd op een eerdere versie van de Data Pro Code, maar geeft wel een beeld in hoeverre je al voldoet aan de eisen van de Avg. Waar Nederland ICT staat kun je NLdigital lezen). 

Na het invullen krijg je per mail een totaalscore en een score per principe. In een korte toelichting vertellen we je bovendien welke maatregelen er per principe nodig zijn om 100% te scoren.

Nulmeting

We raden je aan het self-assessment eerst uit te voeren als nulmeting. Op basis van de uitkomsten en de toelichting kun je bepalen welke maatregelen prioriteit krijgen. Als jouw organisatie Avg-proof is, kun je dit aantonen met het Data Pro Certificate.

Privacy

Je antwoorden worden niet gedeeld met derden en niet door ons gebruikt voor acquisitie. Op basis van alle resultaten trekken we wel enkele algemene conclusies die helpen onze dienstverlening te verbeteren. Zie voor meer informatie de privacyverklaring van NLdigital.

Data Pro Certificate

Is jouw organisatie Avg-proof? Laat dit dan zien met het Data Pro Certificate.

Blijf geïnformeerd met onze Avg-nieuwsbrief

In de Avg-nieuwsbrief vind je interessante artikelen over de Avg en informatie over nieuwe tools, diensten en workshops op Avg-gebied.

  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl