HR-commissie

HR-professionals verenigd

De HR-commissie bestaat uit een vaste groep HR-professionals (adviseurs, managers, directeuren), die met elkaar in gesprek gaan over (actuele en/of complexe) HR-thema’s en op die manier gemakkelijk informatie en praktijkervaringen kunnen delen.

Deelnemers van de HR-commissie hebben als HR-professional een strategische rol binnen de organisatie waarin zij werkzaam zijn. Het netwerk is exclusief toegankelijk voor leden van NLdigital.

Bundelen van krachten
Met het veranderen van de arbeidsmarkt en crisismomenten zoals COVID-19 wordt de rol van een HR-professional crucialer dan ooit. Als sparringpartner voor management/directie en als coach voor de medewerkers heeft de HR-professional een centrale rol binnen de organisatie en oefent daardoor grote invloed uit op een goed werkklimaat.

Als branchevereniging willen we de krachten van onze leden bundelen en hierdoor de HR-professionals ondersteunen in deze uitdagende rol. De HR-commissie maakt het mogelijk in een vertrouwde setting discussies aan te gaan, vraagstukken op tafel te leggen en interessante contacten op te bouwen. Op basis van de wensen van de deelnemers stellen we vier keer per jaar een inspirerend programma samen.

Meld je aan voor de HR-commissie

Ben jij een HR-professional en heb je een strategische rol binnen jouw organisatie? Dan kun je je aansluiten bij de HR-commissie. Momenteel zijn er helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Geef je interesse voor deelname aan bij Minoe de Bruin, dan neemt ze contact met je op.