21 september 2022

Pop-up tentoonstelling 100 jaar efficiency geopend

BUSINESS
Tentoonstelling 100 jaar efficiency

Hoe ziet de binnenkant van de eerste computer eruit? Kun je nog gamen op een PC uit 1984? En hoe zwaar was de eerste mobiele telefoon? Vanaf vandaag kun je het zien in onze pop-up tentoonstelling 100 jaar Efficiency. De tentoonstelling is vanmiddag officieel geopend door Hans van Essen van lidbedrijf Frama, NLdigital directeur Lotte de Bruijn en bestuurslid Rob Idink. 

De tentoonstelling is georganiseerd ter ere van het 100-jarig jubileum van NLdigital. De naam is een knipoog naar de Efficiency Tentoonstelling. Dit evenement was van de jaren 20 tot de jaren 90 van de vorige eeuw een begrip in digitaal Nederland. Bezoekers konden zich hier laten inspireren door de nieuwste computers, kantoormachines en andere innovaties.

In een pop-up tentoonstelling kijken we wat 100 jaar efficiency ons land heeft gebracht. We nemen je mee langs enkele hoogtepunten uit een eeuw digitale vooruitgang. En we vragen ons af: wat betekent efficiency in de economie van de toekomst?

Opening tentoonstelling
Hans van Essen van Frama opent de tentoonstelling samen met Lotte de Bruijn en Rob Idink.

Nieuwsgierig?

De tentoonstelling is de komende maanden voor iedereen te bezoeken op dinsdag- en dondermiddag, tussen 13.00 en 17.00 in het clubhuis van NLdigital (De Corridor 5, Breukelen). Wil je langskomen? Meld je hier aan, dan houden we rekening met je bezoek.

Tot het eind van het jaar organiseren we speciale events rond de tentoonstelling, dus hou onze eventkalender in de gaten!