25 maart 2019

HR Vraagstuk: Wat zijn de gevolgen van Brexit voor mijn Britse medewerkers?

BREXIT, HRM
Brexit en HR

Brexit komt eraan. Er is nog altijd veel onduidelijk, maar de uittreding van Groot Brittanië uit de EU komt steeds dichterbij. Komt er een harde Brexit of een zachte Brexit? Bij de HR Helpdesk van Nederland ICT krijgen we regelmatig vragen over Brexit en de gevolgen hiervan voor ondernemers.

Bijvoorbeeld: Welke voorbereidingen moet je treffen als je Britse medewerkers in dienst hebt? Brexit specialist Alex de Joode van Nederland ICT geeft antwoord op de vraag in deze video.

HR Helpdesk

Bij de HR Helpdesk van Nederland ICT krijgen we regelmatig vragen rondom Brexit en andere HR-vraagstukken. Ben je lid van Nederland ICT en heb je een HR-vraagstuk? Als lid is de eerstelijns HR-dienstverlening kosteloos. Het merendeel van de HR-vraagstukken die bij ons binnenkomt, kan eenvoudig afgehandeld worden via de eerste lijn. Als er verdieping nodig is middels een advocaat, dan wordt in overleg met het lid een tarief afgesproken. Dat doen we in samenwerking met onze partner AWVN. Wil je meer weten over onze HR-dienstverlening voor werkgevers of heb je een HR-vraagstuk dat je aan ons wilt voorleggen? Stuur dan een e-mail of bel 0348 – 49 38 45.