8 september 2022

9 lidbedrijven delen digitale kennis met topambtenaren

SAMENWERKING MET DE OVERHEID

Op 29 augustus organiseerden NLdigital en de RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO) een kick off rond het thema kennisuitwisseling. De kick off komt voort uit het doel van NLdigital om meer kennis te delen met de overheid over digitalisering.

Manifest Digitale Overheid

In september 2021 lanceerde NLdigital het Manifest Digitale Overheid. Eén van de speerpunten daarin is meer kennisuitwisseling met de overheid. Samen met RADIO gaat NLdigital samenwerken om via verschillende methoden de kennis en ervaring uit de markt te delen met topambtenaren. Daarbij denken we aan een rol voor leveranciers binnen een inhoudelijke Klankbordgroep, 1-op-1-coaching van topambtenaren, werkbezoeken aan leveranciers, experts voor inhoudelijke sessies en I-stages en -uitwisselingen.

Ook meedoen?

Al 9 lidbedrijven hebben gehoor gegeven aan de oproep om hun kennis te delen. Bij de kick off op 29 augustus gaven IBM, Google, Capgemini, Salesforce, CGI, Equinix, Ordina, Microsoft en KPN presentaties voor een zaal met 120 ambtenaren over verschillende technologieën. Wil jij als lid van NLdigital ook deelnemen aan dit programma? Neem dan contact op met onze collega Dirk van Roode.