Handleiding powermanagement

Beheert jouw bedrijf servers? In je eigen kantoor of in een datacenter? Dan kun je relatief makkelijk energie besparen, zonder investering. In de handleiding powermanagement Happy Flow lees je hoe je dit doet.

De handleiding is een product van het Low Energy Acceleration Program (LEAP), waar NLdigital deel van uitmaakte. In pilots binnen dit programma behaalden we met powermanagement besparingen van gemiddeld 10%. In de Happy Flow Handleiding geven we praktijkvoorbeelden en leggen we stap voor stap uit hoe je zelf energie kunt besparen.

In de handleiding hebben onze leden HPE, Dell (VMware) en IBM (Red Hat) hun instructies voor powermanagement gebundeld. Ben jij ICT-dienstverlener? Gebruik deze handleiding dan om je klanten te adviseren.

Download

71434-RVO-Handleiding-Happy-flow-NL-DEFDownloaden
Jeroen van der Tang

Wil je meer weten over onze activiteiten om energie te besparen binnen de digitale sector? Neem dan een kijkje in onze kennisbank, of neem contact met me op.

Jeroen van der Tang, Public policy manager Duurzaamheid

Deel via:

Gerelateerde artikelen

Een duurzame website: wat kun je hiervoor doen?

We hebben een nieuwe website die duurzaam gebouwd is door onze online partner Yard Digital Agency. Wat kun jij doen…
Duurzaamheid

Rapportage informatieplicht energiebesparing voor 1 december: dit is wat je als ondernemer moet weten

Vanaf een bepaald energieverbruik geldt voor bedrijven een energiebesparingsplicht om rendabele maatregelen te nemen. Deze verplichting is geactualiseerd per 1…
Duurzaamheid

OPEN minded circulaire uitdagingen aanpakken: eerste jaar Stichting OPEN

Onze expert duurzaamheid, Jeroen van der Tang, vertelt in een interview voor ITchannelPRO magazine over het eerste half jaar van…
Duurzaamheid