Wij zijn NLdigital

We zijn een collectief van bedrijven die de digitale transformatie mogelijk maken. Van wereldwijde spelers tot start-ups op zolderkamers – en alles er tussenin. We zijn de kern van de digitale economie. We zijn concurrenten en partners. Bouwen voort op elkaars infrastructuur, hardware en software. We leveren gezamenlijk de producten en diensten die andere bedrijven nodig hebben om te digitaliseren.

Zo is de digitale sector één groot ecosysteem, waarin iedereen elkaar nodig heeft en verder helpt.

We geloven dat digitale technologie Nederland beter maakt. We helpen onze leden om hun doelen te bereiken. We bieden ondernemers kennis en gereedschap om beter te ondernemen. We bieden netwerken om relevante contacten op te doen. En we zijn de stem van de sector bij beleidsmakers en andere belanghebbenden.
Zo werken we samen aan een sterke digitale sector en een sterke digitale economie.

Want het digitale tijdperk, is ons tijdperk.

NLdigital in cijfers

Wat doen we voor jouw bedrijf

Zullen we kennismaken?

Elk bedrijf is anders; we zijn benieuwd naar wat jóu bezighoudt. Wil je netwerken en groeien? Of wil je advies op bijvoorbeeld HR- of juridisch gebied? Waarmee kunnen we jouw bedrijf helpen?

Helaas is ons clubhuis in Breukelen gesloten, maar natuurlijk kunnen we ook digitaal kennismaken. We vertellen je graag meer over onze vereniging en wat het lidmaatschap voor jouw bedrijf betekent.

Organisatie

NLdigital is een vereniging met leden. Het bestuur wordt gevormd door vertegenwoordigers van onze leden. Onze voorzitter is Emily Glastra. Portefeuillehouders binnen het bestuur werken nauw samen met commissies bestaande uit specialisten van leden. De directeur, Lotte de Bruijn, geeft leiding aan het bureau met circa twintig medewerkers.

Word lid van NLdigital

  • Versnel je business met onze netwerkmogelijkheden, kennis en events.
  • Helpdesks voor ondernemingen: juridisch, werkgeverschap, financieel.
  • Korting op verzekeringen en diensten.
  • Beïnvloed de digitale sector van de toekomst.
  • Met ruim 600 bedrijven is NLdigital hét collectief van de digitale sector.