Premieverlaging beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Samen met Aon hebben we een innovatieve aansprakelijkheidsverzekering voor ICT-bedrijven met een jaaromzet tot €10 miljoen. Leden van Nederland ICT profiteren nu van extra premiekorting op deze verzekering van 10%. Deze korting is mogelijk, omdat er goede resultaten zijn gehaald (dat wil zeggen dat er weinig schades worden geclaimd). Daarnaast is er nu ook een verzekeringsoplossing voor zzp’ers met een jaaromzet tot € 250.000,-.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie zoals de premies, voorwaarden en verzekerde bedragen op www.ictverzekeringen.nl. Wist je dat je als lid van Nederland ICT niet alleen korting krijgt op de beroepsaansprakelijkheidsverzekering, maar ook op diverse andere producten, diensten en verzekeringen?


Deel via:

Het laatste nieuws

Overheid toont eindelijk uitwerking cybersecuritywet NIS2: laat weten wat jij ervan vindt!

De conceptuitwerking van de NIS2-wet voor Nederland is gepubliceerd: de Cyberbeveiligingswet! Dit betekent dat we eindelijk duidelijkheid krijgen over wat de overheid precies voor ogen heeft met de wet die zij wil invoeren.
Cybersecurity

Hoofdlijnenakkoord 2024: plussen en minnen voor de digitale sector

Het Hoofdlijnenakkoord van de PVV, VVD, NSC en BBB laat voor de ICT-sector een wisselend beeld zien. Enerzijds is er volop ambitie om Nederland een aantrekkelijk vestigingsland te laten blijven, anderzijds wordt er stevig gesnoeid in de middelen voor innovatie.
Politiek & wetgeving

Help ons aan de 100 en help daarmee jezelf!

Het tekort aan gekwalificeerd ICT-talent is voor veel leden een rem op groei. Als collectief zetten we ons in om deze uitdaging te tackelen. Onderdeel daarvan is: meer inzicht in de aard van het probleem en mogelijke oplossingen. Vul je de enquête in?
Opleiding & arbeidsmarkt

Brancherapportage ArboNed: verzuimcijfers digitale sector

Hoe zijn de verzuimcijfers in de sector? ArboNed heeft een uitgebreide rapportage samengesteld met verzuimcijfers van werkgevers binnen de digitale sector. Bekijk de stand van zaken en hoe jouw bedrijf zich verhoudt tot anderen in de sector.
Werkgeverschap

Data Pro Code: eenjarig jubileum toezichthouder SCOPE Europe

Het is een jaar geleden dat SCOPE Europe de accreditatie ontving van de Autoriteit Persoonsgegevens voor hun cruciale rol als toezichthoudend orgaan voor de Data Pro Code.
Avg & privacy