Organisatie update: nieuwe voorzitters NLdigital Werkgeversvereniging en NextGen

De afgelopen periode zijn er twee nieuwe voorzitters aangesteld binnen de ledennetwerken van NLdigital. Loet Pessers is de nieuwe voorzitter van de NLdigital Werkgeversvereniging en Tim Janssens zal deze rol op zich nemen voor het jongerennetwerk NextGen.

NLdigital Werkgeversvereniging

Loet Pessers, managing director Ericsson, is per 1 april benoemd tot voorzitter van de NLdigital Werkgeversvereniging. Het bestuur van de NLdigital werkgeversvereniging heeft hem benoemd als opvolger van Hans Keukelaar, die de rol van voorzitter bijna 19 jaar heeft vervuld. We bedanken Hans voor zijn grote inzet en trouwe dienst. Hij blijft actief betrokken bij de NLdigital werkgeversvereniging als bestuurslid en als expert voor het pensioenfonds PNO-media.

NextGen

Tim Janssens, sales vertegenwoordiger bij Oracle, is de nieuwe voorzitter van NextGen. NextGen is het jongerennetwerk van NLdigital dat jonge, ambitieuze talenten uit de digitale sector verbindt. Janssens heeft het stokje overgenomen van Bob van de Boel van Dell, die we ook bedanken voor zijn inzet.

NextGen biedt handvatten aan bedrijven om millennials te binden en aan young professionals om de nieuwe leiders van morgen te worden: ‘The Next Generation’. Werk je bij een lidbedrijf van NLdigital, ben je een young professional en wil je ook deelnemen aan dit jongerennetwerk?


Deel via:

Het laatste nieuws

Handige ‘wie doet wat’ kabinet-Schoof

Hoe zijn de verzuimcijfers in de sector? ArboNed heeft een uitgebreide rapportage samengesteld met verzuimcijfers van werkgevers binnen de digitale sector. Bekijk de stand van zaken en hoe jouw bedrijf zich verhoudt tot anderen in de sector.
Politiek & wetgeving

Reminder! Doe mee: onderzoek opleidingskosten bedrijven

Bedrijven en instellingen investeren vaak veel tijd en geld in het begeleiden van stagiairs en het opleiden van eigen medewerkers. VNO-NCW/MKB-Nederland en brancheorganisaties willen graag helder krijgen hoeveel tijd en geld bedrijven en instellingen precies daarin steken.
Opleiding & arbeidsmarkt

NLdigital reageert op Nederlandse NIS2-implementatiewet

NLdigital heeft een reactie verstuurd op de consultatie van de Cyberbeveiligingswet, de Nederlandse implementatie van de NIS2-richtlijn.
Cybersecurity

Gezamenlijk persbericht: Omgevingsdiensten en datacenters tekenen gezamenlijke aanpak voor energiebesparing servers

Het energiegebruik van servers in datacenters gaat omlaag. Op 27 juni, tijdens Nationale Energiedag, tekenen vertegenwoordigers uit de datacenterbranche voor...
Duurzaamheid

Europese verkiezingsprogramma’s: meer aandacht voor digitalisering

Op 6 juni wordt er in Nederland gestemd voor de Europese Verkiezingen. We hebben de belangrijkste punten van de partijen met minimaal 1 zetel in de peiling op een rij gezet.
Cybersecurity