Avond van de digitale economie: 100 jaar verbinding

Donderdag 13 oktober vond de zesde editie van de Avond van de digitale economie plaats bij Radio Kootwijk. De top van digitaal Nederland kwam bij elkaar om de belangrijkste ontwikkelingen rond digitalisering te bespreken. Het was een bijzondere editie; we vierden ons 100-jarig bestaan. 

100 jaar vernieuwing, 100 jaar verbinding

De Avond vond plaats op een symbolische locatie: Radio Kootwijk. Dit gebouw is even oud als onze vereniging en bovendien onderdeel van onze geschiedenis. Hier maakten mensen letterlijk voor het eerst verbinding met de andere kant van de wereld.

Onder leiding van journalist Sander Schimmelpenninck gingen vier gasten in gesprek over de toekomst van de economie en de rol die onze branche daarin speelt. Daarnaast konden gasten een deel van onze pop-up tentoonstelling ‘100 jaar Efficiency’ bezoeken.


Deel via:

Het laatste nieuws

Nieuwe Ethische Code AI gelanceerd: ‘Meer dan alleen principes’

In een tijd waarin AI de potentie heeft om maatschappelijke en economische vraagstukken op te lossen, is het van essentieel belang dat deze innovaties verantwoord plaatsvinden. De Ethische Code AI helpt hierbij.
Avg & privacy

Bijna 10.000 nieuwe ICT-talenten opgeleid via CA-ICT

Via opleidingsfonds CA-ICT steunen en organiseren wij projecten voor om- en bijscholing voor de ICT-sector. Er zijn mooie resultaten behaald met scholingsprojecten.
Opleiding & arbeidsmarkt

Het belang van innovatief aanbesteden: een stap naar een succesvolle digitale overheid

Op 28 maart organiseerde NLdigital in samenwerking met Digicampus een bijeenkomst die de urgentie en impact van innovatief aanbesteden benadrukte.
Samenwerken met de overheid

Rapport: ICT Markttoets Content Services Platform voor BZK

Eind februari organiseerde NLdigital een ICT Markttoets over een nieuw Content Services Platform (CSP). Dit in opdracht van het ministerie van BZK voor het programma Beter Samen Werken. Het rapport is vanaf nu beschikbaar.
Samenwerken met de overheid

Noodkreet bedrijfsleven en kennisorganisaties: sloop van innovatieklimaat dreigt

Het innovatie- en ondernemersklimaat staat onder druk in Nederland. Dit stelt een grote groep van bedrijven en kennisorganisaties. Zij uiten hun zorgen over de innovatiekracht en het verdienvermogen van Nederland in een brandbrief.
Politiek & wetgeving