Avond van de digitale economie: 100 jaar verbinding

Donderdag 13 oktober vond de zesde editie van de Avond van de digitale economie plaats bij Radio Kootwijk. De top van digitaal Nederland kwam bij elkaar om de belangrijkste ontwikkelingen rond digitalisering te bespreken. Het was een bijzondere editie; we vierden ons 100-jarig bestaan. 

100 jaar vernieuwing, 100 jaar verbinding

De Avond vond plaats op een symbolische locatie: Radio Kootwijk. Dit gebouw is even oud als onze vereniging en bovendien onderdeel van onze geschiedenis. Hier maakten mensen letterlijk voor het eerst verbinding met de andere kant van de wereld.

Onder leiding van journalist Sander Schimmelpenninck gingen vier gasten in gesprek over de toekomst van de economie en de rol die onze branche daarin speelt. Daarnaast konden gasten een deel van onze pop-up tentoonstelling ‘100 jaar Efficiency’ bezoeken.


Deel via:

Het laatste nieuws

Overheid toont eindelijk uitwerking cybersecuritywet NIS2: laat weten wat jij ervan vindt!

De conceptuitwerking van de NIS2-wet voor Nederland is gepubliceerd: de Cyberbeveiligingswet! Dit betekent dat we eindelijk duidelijkheid krijgen over wat de overheid precies voor ogen heeft met de wet die zij wil invoeren.
Cybersecurity

Hoofdlijnenakkoord 2024: plussen en minnen voor de digitale sector

Het Hoofdlijnenakkoord van de PVV, VVD, NSC en BBB laat voor de ICT-sector een wisselend beeld zien. Enerzijds is er volop ambitie om Nederland een aantrekkelijk vestigingsland te laten blijven, anderzijds wordt er stevig gesnoeid in de middelen voor innovatie.
Politiek & wetgeving

Help ons aan de 100 en help daarmee jezelf!

Het tekort aan gekwalificeerd ICT-talent is voor veel leden een rem op groei. Als collectief zetten we ons in om deze uitdaging te tackelen. Onderdeel daarvan is: meer inzicht in de aard van het probleem en mogelijke oplossingen. Vul je de enquête in?
Opleiding & arbeidsmarkt

Brancherapportage ArboNed: verzuimcijfers digitale sector

Hoe zijn de verzuimcijfers in de sector? ArboNed heeft een uitgebreide rapportage samengesteld met verzuimcijfers van werkgevers binnen de digitale sector. Bekijk de stand van zaken en hoe jouw bedrijf zich verhoudt tot anderen in de sector.
Werkgeverschap

Data Pro Code: eenjarig jubileum toezichthouder SCOPE Europe

Het is een jaar geleden dat SCOPE Europe de accreditatie ontving van de Autoriteit Persoonsgegevens voor hun cruciale rol als toezichthoudend orgaan voor de Data Pro Code.
Avg & privacy