16 april 2020

Organisatie update: nieuwe voorzitters NLdigital Werkgeversvereniging en NextGen

De afgelopen periode zijn er twee nieuwe voorzitters aangesteld binnen de ledennetwerken van NLdigital. Loet Pessers is de nieuwe voorzitter van de NLdigital Werkgeversvereniging en Tim Janssens zal deze rol op zich nemen voor het jongerennetwerk NextGen.

NLdigital Werkgeversvereniging

Loet Pessers, managing director Ericsson, is per 1 april benoemd tot voorzitter van de NLdigital Werkgeversvereniging. Het bestuur van de NLdigital werkgeversvereniging heeft hem benoemd als opvolger van Hans Keukelaar, die de rol van voorzitter bijna 19 jaar heeft vervuld. We bedanken Hans voor zijn grote inzet en trouwe dienst. Hij blijft actief betrokken bij de NLdigital werkgeversvereniging als bestuurslid en als expert voor het pensioenfonds PNO-media.

NextGen

Tim Janssens, sales vertegenwoordiger bij Oracle, is de nieuwe voorzitter van NextGen. NextGen is het jongerennetwerk van NLdigital dat jonge, ambitieuze talenten uit de digitale sector verbindt. Janssens heeft het stokje overgenomen van Bob van de Boel van Dell, die we ook bedanken voor zijn inzet.

NextGen biedt handvatten aan bedrijven om millennials te binden en aan young professionals om de nieuwe leiders van morgen te worden: ‘The Next Generation’. Werk je bij een lidbedrijf van NLdigital, ben je een young professional en wil je ook deelnemen aan dit jongerennetwerk?