11 september 2023

Onderwijsproject Digitale Technologieën genomineerd voor Computable award

ONDERWIJS
Nominatie

NLdigital heeft de afgelopen jaren samen met o.a. Platform Talent voor Technologie bijgedragen aan de ontwikkeling van onderwijsmodules voor de bovenbouw van havo en vwo. We wilden niet wachten tot de invoering van digitale geletterdheid. Het onderwijsproject Digitale Technologieën is nu genomineerd voor de Computable Award. Stem je mee?

Onderwijsmodules

Begin dit jaar is het resultaat opgeleverd waar de eerste leerlingen mee aan de slag zijn. Deze modules zijn nu beschikbaar voor 40% van middelbare scholen die het keuzevak NLT (Natuur, Leven en Technologie) al aanbieden.

Nominatie

De nominatie voor de Computable Award is een fantastische erkenning voor het werk van de vakdocenten en bijdragen vanuit de praktijk van het bedrijfsleven. Maar het is ook een kans om de waarde van dit vak te promoten en meer middelbare scholen aan te moedigen deze lesstof aan te gaan bieden. Daarom roepen we jullie allemaal op om te stemmen voor de NLT Leerlijn Digitale Technologieën!

Stemmen doe je zo

Stem je ook voor de NLT Leerlijn Digitale Technologieën? Ga daarvoor naar de website van Computable. Als je je gegevens invult krijg je een unieke stemlink toegestuurd per mail. Je kunt daarna in meerdere categorieën je stem uitbrengen, maar dat hoeft niet! De belangrijkste en tevens eerste categorie is “Onderwijsproject” waar je ons project Digitale Technologie binnen keuzevak NLT kan vinden. Stemmen kan nog tot 5 oktober.