Nieuw product: IT Beloningsbenchmark

Heb je moeite om nieuwe software ontwikkelaars of systeembeheerders aan te trekken? Vertrekken er collega’s naar concurrenten in de markt? Ben je benieuwd naar hoe andere bedrijven in de digitale sector omgaan met leasebudgetten? Of vraagt de ondernemingsraad om een onafhankelijk meetinstrument voor de marktconformiteit van beloningen? Doe dan mee aan de IT Beloningsbenchmark. 

Deze benchmark voerden we vorig jaar voor het eerst uit samen met HR-adviesbureau Human Capital Group. Diverse bedrijven uit de digitale sector kregen waardevolle inzichten om hun beloningsbeleid te verbeteren en meerdere leden gaven ons terug dat zij tevreden van deze dienst gebruik hebben gemaakt. Daarom besloten we de IT Beloningsbenchmark op te nemen in onze HR-dienstverlening en kun jij nu meedoen met jouw bedrijf.  

Wat houdt de benchmark in?

Je kunt op twee type benchmarks laten uitvoeren:

De uitkomst van de beloningsbenchmark geeft inzicht in de marktconformiteit van jouw primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Met deze inzichten kun je concreet aan de slag om jouw beloningsbeleid aan te passen, zodat je een aantrekkelijke werkgever bent en blijft.  

Wat maakt deze benchmark goed?

Voor wie is de benchmark?

Doe mee met de benchmark als:

Meer informatie?

Wil je nu meer informatie over deze benchmark? Dat kan! Tijdens een informatief webinar zal Wolf Sijpestein (Compensation & Benefit Consultant bij Human Capital Group) je op een vrijblijvende manier meer vertellen over de IT Beloningsbenchmark. Veelgestelde vragen, proces, doelgroep, kosten en privacy komen hierbij aan bod. Uiteraard staan we open voor andere vragen/onderwerpen. Stel ze gerust tijdens het webinar! We geven hetzelfde webinar op twee data: dinsdag 25 augustus van 10.00 – 11.00 uur  en woensdag 23 september van 14.00 – 15.00 uur.  


Deel via:

Het laatste nieuws

Nieuwe Ethische Code AI gelanceerd: ‘Meer dan alleen principes’

In een tijd waarin AI de potentie heeft om maatschappelijke en economische vraagstukken op te lossen, is het van essentieel belang dat deze innovaties verantwoord plaatsvinden. De Ethische Code AI helpt hierbij.
Avg & privacy

Bijna 10.000 nieuwe ICT-talenten opgeleid via CA-ICT

Via opleidingsfonds CA-ICT steunen en organiseren wij projecten voor om- en bijscholing voor de ICT-sector. Er zijn mooie resultaten behaald met scholingsprojecten.
Opleiding & arbeidsmarkt

Het belang van innovatief aanbesteden: een stap naar een succesvolle digitale overheid

Op 28 maart organiseerde NLdigital in samenwerking met Digicampus een bijeenkomst die de urgentie en impact van innovatief aanbesteden benadrukte.
Samenwerken met de overheid

Rapport: ICT Markttoets Content Services Platform voor BZK

Eind februari organiseerde NLdigital een ICT Markttoets over een nieuw Content Services Platform (CSP). Dit in opdracht van het ministerie van BZK voor het programma Beter Samen Werken. Het rapport is vanaf nu beschikbaar.
Samenwerken met de overheid

Noodkreet bedrijfsleven en kennisorganisaties: sloop van innovatieklimaat dreigt

Het innovatie- en ondernemersklimaat staat onder druk in Nederland. Dit stelt een grote groep van bedrijven en kennisorganisaties. Zij uiten hun zorgen over de innovatiekracht en het verdienvermogen van Nederland in een brandbrief.
Politiek & wetgeving