15 december 2021

Dringend advies: praat met je klanten over cybersecurity!

CYBERSECURITY

Onze leden hebben veel klanten die niet goed genoeg begrijpen wat aan service-afspraken nodig is voor cybersecurity. Soms hebben zij een jarenoud contract, dat niet meer van deze tijd is. We zien de dreiging toenemen, met hele grote kwetsbaarheden die snelle updates van software vereisen. Praat met je klanten en maak nieuwe afspraken over cybersecurity. Deze praatplaat is bedoeld voor je klanten, maar helpt ook jou daarbij.

Waarom een praatplaat?

In gesprek blijven met jouw klanten over digitale veiligheid is belangrijk, maar waar begin je? Minder digivaardige klanten weten niet wat er allemaal nodig én mogelijk is. Wil jij met ze praten over cybersecurity? Dan denken zij misschien: jij wilt mij zeker iets verkopen. Daarom heeft NLdigital samen met verschillende partners (zie onderaan) deze praatplaat opgesteld en getoetst in de commissie Cybersecurity. Deel de plaat met je klanten, zodat jullie samen het gesprek aangaan om te komen tot de cybersecurity-afspraken die noodzakelijk zijn.


Klik op bovenstaande afbeelding voor de volledige praatplaat. 

Onze samenwerking

De praatplaat is een initiatief van en mogelijk gemaakt door Cybersecurity Alliantie (CSA). We hebben hieraan gewerkt samen met het Digital Trust Center, Connect2Trust, Cyberveilig Nederland, VNO-NCW en ECP.