Doe mee: benchmarkonderzoek beloningen voor onze software-leden

Meerdere software-leden hebben de wens uitgesproken om gezamenlijk een benchmarkonderzoek op te zetten rondom beloningen van hun personeel. Met partner en hr-adviesbureau Human Capital Group starten we dit jaar een pilot op.  Ook deelnemen? Neem contact met ons op.

De arbeidsmarkt verandert. Functies, rollen en taken wijzigen continue. Met actuele informatie stel je beter vast of je nog steeds die aantrekkelijke werkgever bent. Bied de juiste beloningsoplossingen aan je medewerkers, met grip op de loonkosten en het HR-beleid. Onze leden gaven aan meerwaarde te zien in een benchmark tussen IT-bedrijven onderling, in plaats van een vergelijking door alle sectoren heen. Door deel te nemen aan het IT Beloningsonderzoek blijf je daardoor beter op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen. We doen het onderzoek in samenwerking met Human Capital Group, een hr-adviesbureau met ruime ervaring in het uitvoeren van dit soort benchmarks.

Het is een betaalde dienstverlening, waarbij het tarief afhankelijk is van het aantal medewerkers. Het onderzoek is zowel open voor leden als niet-leden van NLdigital, met korting voor onze leden (circa 20% korting). We willen de resultaten van het onderzoek in maart 2020 gereed hebben. We doen nu een inventarisatieronde om te kijken wie er willen deelnemen en hebben inmiddels 15 geïnteresseerde bedrijven gevonden. De eerste bedrijven hebben al een testfase doorlopen die goed is bevallen. De representativiteit van de geïnteresseerden is goed, met een variatie in grootte, regio en type activiteiten. Ook deelnemen? Neem dan contact op met Else van Nieuwkerk (hoofd ledenzaken):  


Deel via:

Het laatste nieuws

Nieuwe Ethische Code AI gelanceerd: ‘Meer dan alleen principes’

In een tijd waarin AI de potentie heeft om maatschappelijke en economische vraagstukken op te lossen, is het van essentieel belang dat deze innovaties verantwoord plaatsvinden. De Ethische Code AI helpt hierbij.
Avg & privacy

Bijna 10.000 nieuwe ICT-talenten opgeleid via CA-ICT

Via opleidingsfonds CA-ICT steunen en organiseren wij projecten voor om- en bijscholing voor de ICT-sector. Er zijn mooie resultaten behaald met scholingsprojecten.
Opleiding & arbeidsmarkt

Het belang van innovatief aanbesteden: een stap naar een succesvolle digitale overheid

Op 28 maart organiseerde NLdigital in samenwerking met Digicampus een bijeenkomst die de urgentie en impact van innovatief aanbesteden benadrukte.
Samenwerken met de overheid

Rapport: ICT Markttoets Content Services Platform voor BZK

Eind februari organiseerde NLdigital een ICT Markttoets over een nieuw Content Services Platform (CSP). Dit in opdracht van het ministerie van BZK voor het programma Beter Samen Werken. Het rapport is vanaf nu beschikbaar.
Samenwerken met de overheid

Noodkreet bedrijfsleven en kennisorganisaties: sloop van innovatieklimaat dreigt

Het innovatie- en ondernemersklimaat staat onder druk in Nederland. Dit stelt een grote groep van bedrijven en kennisorganisaties. Zij uiten hun zorgen over de innovatiekracht en het verdienvermogen van Nederland in een brandbrief.
Politiek & wetgeving