We weten dat groei belangrijk is voor ondernemers in de digitale sector. Het bouwen aan je bedrijf betekent investeren. En investeringen moeten terug verdiend worden. Maar groei van je bedrijf betekent ook groei van verantwoordelijkheden. Fouten kunnen bepalend zijn.

Dat is waar NLdigital voor haar leden om de hoek komt kijken. Wij faciliteren onze leden in het neerzetten van het juridische en HR fundament van het bedrijf. En we kunnen je helpen met het relevante netwerk om de volgende groeistap te maken.

Juridisch advies

Bouw met onze ervaren juristen aan de fundering van je organisatie. Denk aan eerstelijns juridisch advies, modelovereenkomsten en standaard algemene voorwaarden

Human Resources

Vergelijk je in een benchmark met andere werkgevers, sluit je aan bij de cao van de sector en laat je 1-op-1 ondersteunen door onze HR-adviseurs.

Netwerk

Kom naar een van onze vele events, of volg onze webinars, en kom in contact met onze leden: multinationals, vele innovatieve scale-ups en honderden mkb’ers.

Lidmaatschap vanaf €110 per maand. Word nu lid!

Jouw bedrijf laten groeien met NLdigital

 • Kwaliteitskeurmerk

  Word lid van NLdigital en sluit je aan bij bedrijven in de sector die staan voor kwaliteit.

 • Juridisch advies

  Profiteer van onze juridische denkkracht en voorbeelddocumenten

 • Netwerk

  Kom in contact met ruim 650 bedrijven en duizenden branchegenoten

 • Evenementen

  Volg een verscheidenheid aan webinars, masterclasses en workshops

 • Gunstig ondernemersklimaat

  Wij zorgen ervoor dat jouw zorgen en belangen aandacht krijgen in de politiek

 • Vanaf €110 per maand

  Voor leden tot en met 10 medewerkers is ons lidmaatschap beschikbaar voor €1.320 per jaar. Maak je gebruik van onze diensten, dan heb je dit direct terugverdiend!

Onze juristen geven je graag advies

Als lid kun je eenvoudig je vragen over bijvoorbeeld de Avg of arbeidsovereenkomsten stellen aan ons team ervaren juristen. Ook kun je gratis gebruik maken van vele juridische voorbeelddocumenten.

Een vliegende start

Als startend bedrijf werden wij al snel lid van NLdigital. Daarmee hadden wij  direct ons eigen juridische team en onze eigen algemene voorwaarden. Normaal gesproken kan een startend bedrijf zich dat niet veroorloven. Met een lidmaatschap bij NLdigital wel. Dat is goud waard gebleken en onderhandelde altijd een heel stuk makkelijker met nieuwe en grote opdrachtgevers.

Eerst kennismaken?

We maken graag tijd voor je vrij voor een gratis kennismakingsgesprek. Laat hier onder jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op om een gesprek in te plannen.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  012-3456789
 •  *
  naam@bedrijf.nl

Veelgestelde vragen

Wat doet NLdigital?

We geloven dat digitale technologie Nederland beter maakt. Als collectief helpen we onze leden om hun doelen te bereiken. We bieden ondernemers kennis en gereedschap om beter te ondernemen. We bieden netwerken om relevante contacten op te doen. En we zijn de stem van de sector bij beleidsmakers en andere belanghebbenden.
Zo werken we samen aan een sterke digitale sector en een sterke digitale economie.

Voor wie is een lidmaatschap?

Wij zijn er voor alle bedrijven die actief zijn in de digitale sector.

Wat kost een lidmaatschap bij NLdigital?

De sterkste schouders dragen de zwaarste lasten; dat principe vinden we wel zo eerlijk. Daarom is onze contributie voor NLdigital afhankelijk van de omvang van jouw organisatie. Voor organisaties tot en met 10 medewerkers kost een lidmaatschap €1.320 per jaar.

Wat levert een lidmaatschap mij op?

Je kunt zoveel uit ons lidmaatschap halen als je zelf wilt; Een super waardevol netwerk, een enorme berg kennis en je hoeft praktische documenten niet meer zelf op te laten stellen. Maar bovenal: Je draagt bij aan de kwaliteit van de digitale sector. Mede dankzij jouw lidmaatschap kunnen wij als collectief resultaat boeken tijdens lobby activiteiten in Den Haag, Brussel en hebben we als sector een duidelijke stem in de media.

Ik moet toch echt een businesscase maken…

Wil je écht tot op de euro uitrekenen hoe je jouw lidmaatschap terugverdient? Dat kan op verschillende manieren;
– door in 1 jaar 8 uur ondersteuning van onze juristen af te nemen;
– door 4 van onze evenementen te bezoeken;
– door Avg-ondersteuning en een Data Pro Certificate te behalen;
– door onze Algemene voorwaarden en verwerkersovereenkomst af te nemen + via NLdigital jouw bedrijfsverzekeringen af te sluiten.

Of een combinatie van bovenstaande.

Wat als ik nog vragen heb?

We maken graag tijd vrij om kennis te maken en meer toe te lichten over het lidmaatschap. Laat via het formulier hierboven je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.

Lidmaatschap vanaf €110 per maand. Word nu lid!