HR-Commissie

De HR-commissie bestaat uit een vaste groep HR-professionals (adviseurs, managers, directeuren), die met elkaar in gesprek gaan over (actuele en/of complexe) HR-thema’s en op die manier gemakkelijk informatie en praktijkervaringen kunnen delen.

Deelnemers van de HR-commissie hebben als HR-professional een strategische rol binnen de organisatie waarin zij werkzaam zijn. Het netwerk is exclusief toegankelijk voor leden van NLdigital.

Bundelen van krachten

Met het veranderen van de arbeidsmarkt en crisismomenten zoals COVID-19 wordt de rol van een HR-professional crucialer dan ooit. Als sparringpartner voor management/directie en als coach voor de medewerkers heeft de HR-professional een centrale rol binnen de organisatie en oefent daardoor grote invloed uit op een goed werkklimaat.

Als branchevereniging willen we de krachten van onze leden bundelen en hierdoor de HR-professionals ondersteunen in deze uitdagende rol. De HR-commissie maakt het mogelijk in een vertrouwde setting discussies aan te gaan, vraagstukken op tafel te leggen en interessante contacten op te bouwen. Op basis van de wensen van de deelnemers stellen we zes keer per jaar een inspirerend programma samen.

De HR-commissie NLdigital komt zo’n 6 per jaar bij elkaar om informatie en kennis te delen op relevante en actuele HR-onderwerpen. De actualiteit binnen ons vakgebied bepaalt de agenda, zoals het bevorderen van Diversiteit en Inclusie of het delen van kennis over actuele HR-kwesties.
We baseren ons op het volgen van wet- en regelgeving met betrekking tot arbeid en arbeidsrecht en hebben als doel een bijdrage te leveren aan het geheel van het menselijk kapitaal in een organisatie.

Hester Baan, voorzitter HR-commissie NLdigital

Deelnemende bedrijven

De commissie bestaat uit bedrijfsvertegenwoordigers op directieniveau, die zich bezighouden met beleid, regelgeving en strategie en komt minimaal drie keer per jaar bijeen.

Dit ledennetwerk is alleen voor leden

Ben je nog geen lid van NLdigital maar ben je wel geïnteresseerd in meer informatie over het lidmaatschap? Lees hier meer over ons lidmaatschap.


Deel via:

Misschien ook interessant

Commissie Cybersecurity

De commissie Cybersecurity houdt zich bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecuritywetgeving.
Commissie
26

Werkgroep Onderwijs

Werkgroep Onderwijs is een ledennetwerk waarin leden met elkaar bouwen aan het onderwijs en de arbeidsmarkt van de toekomst. De...
Commissie
21

Platformcollectief

Het Platformcollectief is een samenwerkingsverband van in Nederland gevestigde platformbedrijven, op initiatief van NLdigital. Het Platformcollectief wil meer helderheid bieden...
Commissie
10