Yoast B.V.

Bedrijfsactiviteiten

Yoast is een van de grootste leveranciers van SEO software en lesmateriaal ter wereld. We zijn vooral bekend van onze Yoast SEO plugin, die beschikbaar is voor WordPress en Shopify. Meer dan 12 miljoen WordPress websites draaien nu onze software die mensen helpt beter gevonden te worden in Google.

Naast software, bieden we educatief materiaal om mensen te leren hoe ze zelf hun site kunnen verbeteren. Dit doen we onder andere via onze Yoast SEO academy waar interactief cursusmateriaal beschikbaar is.

Yoast is heel actief in de opensourcewereld en de op een na grootste _core contributor_ aan WordPress. Daarnaast ondersteunen we de WordPress community volop en bezoeken en sponsoren we veel events over de hele wereld.

Yoast is een snelgroeiend en ambitieus bedrijf dat onlangs is overgenomen door een Amerikaanse bedrijf, genaamd Newfold Digital.

Kom je ons helpen om nog verder te groeien? Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen, met name developers! Kijk op yoast.com/jobs/.

Showcase

Yoast SEO for WordPress

Yoast SEO is dé tool die je nodig hebt als je je website beter wil laten ranken. Deze gratis tool draait op meer dan 12 miljoen WordPress websites wereldwijd. Naast dat het automatisch je website technisch optimaliseert geeft het tools in handen waarmee je betere content kan schrijven. Content die prettig leest, maar die ook makkelijk "begrepen" wordt door zoekmachines. Hiermee helpen we niet alleen mensen die hun website willen verbeteren, maar geloven we ook het web zelf beter te maken.

yoast.com/wordpress/plugins/seo/

Diversity fund

Yoast is begaan met diversiteit. Daarom hebben we in 2019 het Yoast Diversity fund opgericht. Dit fonds richt zich op het wegnemen van financiële drempels voor mensen die ondervertegenwoordigd zijn in tech. Een van de manieren waarop we dit doen is door reis- en accommodatiekosten te vergoeden voor mensen uit ondervertegenwoordigde groepen die willen spreken op WordPress events. Daarnaast hebben we tijdens de COVID-periode ook mensen uit deze groep financieel ondersteund bij het starten van projecten om WordPress te verbeteren.

yoast.com/yoast-diversity-fund/

Categorieën

Leverancier van:

  • Software

Specialiteiten:

  • Software component ontwikkeling
  • Kennis, scholing en ontwikkeling
  • AI (Artificial Intelligence)
  • Machine Learning
  • Cloud Computing
  • Edge Computing

Richt zich op:

  • MKB
  • Grote organisaties