Onze leden

Alle leden van NLdigital hebben een eigen organisatieprofielpagina. Op welk vlak zijn onze leden expert? Hoe kunnen zij jou ondersteunen? Als lidbedrijf kun je jouw organisatiepagina zelf beheren via het ledenportal.

Op zoek naar meer informatie over een specifiek bedrijf? Gebruik dan de zoekfunctie en klik op de logo’s voor een achterliggende pagina.

Bedrijfsactiviteiten:

Als ervaren dienstverlener op het gebied van Digitalisering, SAP en Cloud Services helpen we bedrijven en overheidsorganisaties in hun digitale transformatie. Onze kracht ligt in het eenvoudiger maken van complexe IT-omgevingen, gezamenlijke innovatie en het kosten efficiënt beheren ervan. We zijn een onafhankelijke cloud- en digital serviceprovider met branchespecieke kennis in de maakindustrie, consumer packaged goods en publieke diensten.

Als onderdeel van Deutsche Telekom zijn we een financieel stabiele, innovatieve en betrouwbare partner voor bedrijven en overheidsorganisaties over de hele wereld. Samen met onze klanten en partners ontwikkelen en realiseren we schaalbare en duurzame digitale oplossingen die passen bij de ambities en groeidoelstellingen van onze klanten. Hierbij staan kwaliteit en servicegerichtheid van onze medewerkers hoog in het vaandel.

Showcases:

Categorieën

  Leverancier van:

  • Software
  • Infrastructuur
  • Advies en ondersteuning

  Maakt gebruik van technologieën:

  Richt zich op:

  Richt zich op sector:

  Afzetmarkt(en):