Onze leden

Alle leden van NLdigital hebben een eigen organisatieprofielpagina. Op welk vlak zijn onze leden expert? Hoe kunnen zij jou ondersteunen? Als lidbedrijf kun je jouw organisatiepagina zelf beheren via het ledenportal.

Op zoek naar meer informatie over een specifiek bedrijf? Gebruik dan de zoekfunctie en klik op de logo’s voor een achterliggende pagina.

Bedrijfsactiviteiten:

Uber creeërt kansen door de wereld in beweging te zetten

Er gebeurt iets moois wanneer mensen ongecompliceerd op weg kunnen. Het maakt niet uit of dat in de stad is of in de richting van hun dromen. Kansen doen zich voor en worden werkelijkheid. Het begon allemaal met technologie waarmee je via een app een rit kon aanvragen. Inmiddels heeft onze technologie wereldwijd reizende mensen tijdens miljarden ritten met elkaar verbonden via het Uber platform.

We zorgen er niet alleen voor dat jij een chauffeur vindt die jou van A naar B brengt. We doen ook ons best om de toekomst dichterbij te brengen met zelfrijdende auto?s en stadsvervoer door de lucht. Zo helpen we mensen snel en betaalbaar eten te bestellen, verlagen we de drempel voor toegang tot gezondheidszorg, bedenken we nieuwe oplossingen voor het boeken van vrachtvervoer en helpen we bedrijven een gebruiksvriendelijk reisprogramma voor medewerkers op te zetten.

Showcases:

Categorieën

  Leverancier van:

  • Platforms en internetdiensten
 • Platforms
 • Maakt gebruik van technologieën:

  Richt zich op:

  Richt zich op sector:

  Afzetmarkt(en):