Kennis & producten

Breng je onderneming naar een hoger niveau. In onze kennisbank vind je tal van artikelen over relevante onderwerpen. Je vind hier ook handige producten zoals onze algemene voorwaarden, de ICK cao en onze verwerkersovereenkomst.

Filters

Sla filters over

Zoeken

Type

Thema's

Filters:

Mediation als oplossing bij een IT-conflict

Wat als het mis gaat in de samenwerking met de klant? IT-projecten kunnen onder druk staan ​​of zelfs ontsporen door meningsverschillen. Mediation kan een oplossing zijn.
Contracten & voorwaarden

Tips van de jurist bij een conflict met de klant

Wat kun jij als IT-ondernemer zonder jurist in dienst leren van de juridische experts? Advocaten Huub de Jong en Esmée Fonville van Turing Law praatten ons bij en gaven een aantal tijdloze tips. We lichten de belangrijkste tips er voor je uit.
Contracten & voorwaarden

Gratis diensten aanbieden: 4 tips

Waar moet je op letten als je gratis diensten wilt aanbieden? Of als je korting wilt geven? Onze juristen geven je in dit artikel een aantal tips.
Contracten & voorwaarden

NLdigital Voorwaarden

Goede afspraken maken met je opdrachtgevers? Gebruik de NLdigital Voorwaarden: dé standaard algemene voorwaarden in de ICT-branche.
Contracten & voorwaarden

Werken met en als zelfstandige(n)

De overheid werkt momenteel hard aan het toekomstbestendig maken van de arbeidsmarkt. Er komen duidelijke regels voor flexibele arbeid, waaronder het werken met of als zzp’er(s). Onze HR-adviseur en jurist arbeidsrecht Martine van der Werf geeft je een update.
Contracten & voorwaarden

Korting op aansprakelijkheidsverzekering mkb’ers

Exclusief voor leden
Samen met Aon hebben we een innovatieve aansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld voor ICT-bedrijven met een jaaromzet tot €10 miljoen. Leden van NLdigital profiteren van extra premiekorting op deze verzekering.
Contracten & voorwaarden

Afwijken van de NLdigital Voorwaarden: kan dat?

Het liefst houd je natuurlijk vast aan onze NLdigital Voorwaarden. Ze beschermen je als leverancier tegen de risico’s van ondernemen. Maar soms wil je klant afwijken van jouw voorwaarden. Kan dat zomaar?
Contracten & voorwaarden

Meer weten van NLdigital?

NLdigital is een collectief van ruim 600 bedrijven die de digitale transformatie mogelijk maken.