Kennis & producten

Breng je onderneming naar een hoger niveau. In onze kennisbank vind je tal van artikelen over relevante onderwerpen. Je vind hier ook handige producten zoals onze algemene voorwaarden, de ICK cao en onze verwerkersovereenkomst.

Filters

Sla filters over

Zoeken

Type

Thema's

Filters:

Voldoe aan de AVG met onze Privacy Academy

Exclusief voor leden
Met de Privacy Academy van NLdigital, exclusief voor leden, doorloop je online in negen stappen de verschillende verplichtingen die je als verwerker onder de AVG hebt.
Avg & privacy

Korting op mkb-pensioenregeling

Exclusief voor leden
Je wilt een goede werkgever zijn voor je medewerkers. Maar als groeiende ICT-ondernemer loop je daarin soms tegen vraagstukken op. NLdigital biedt kennis en gereedschap om jou nóg beter te laten ondernemen. Dat is de reden dat we een partnerschap…
Werkgeverschap

Stappenplan NIS2 richtlijn

Exclusief voor leden
De NIS2 komt eraan. Met dit stappenplan helpen we je om nu al aan de slag te gaan met de voorbereidingen om aan deze wet te voldoen.
Cybersecurity

CSRD-richtlijn: een 10 stappenplan

De nieuwe Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) biedt het nieuwe wettelijke kader voor duurzaamheidsverslaglegging voor grote bedrijven.
Duurzaamheid

7 tips tegen verzuim: voorkomen is beter dan genezen

In dit artikel geven we je zeven tips tegen verzuim, waar je als werkgever mee aan de slag kunt gaan.
Werkgeverschap

Een duurzame website: wat kun je hiervoor doen?

We hebben een nieuwe website die duurzaam gebouwd is door onze online partner Yard Digital Agency. Wat kun jij doen om je website duurzaam te maken? Yard legt uit.
Duurzaamheid

Mediation als oplossing bij een IT-conflict

Wat als het mis gaat in de samenwerking met de klant? IT-projecten kunnen onder druk staan ​​of zelfs ontsporen door meningsverschillen. Mediation kan een oplossing zijn.
Contracten & voorwaarden

Meer weten van NLdigital?

NLdigital is een collectief van ruim 600 bedrijven die de digitale transformatie mogelijk maken.