Laden Evenementen

Seminar: Innovatief aanbesteden, het aanbesteden van de toekomst

  • Dit evenement is voorbij.

Wanneer?


28 maart @ 14:30 - 17:30 uur

Waar?

NLdigital
De Corridor 5, Breukelen

Europa staat anno 2024 voor grote uitdagingen, en wij van NLdigital begrijpen dat het voor jullie als belangrijke spelers in de digitale sector cruciaal is om de relatie tussen overheden en de markt goed te bewaken. In lijn hiermee willen wij je van harte uitnodigen voor een bijzonder Seminar: “Innovatief Aanbesteden”, georganiseerd in samenwerking met DigiCampus.

Waarom innovatief aanbesteden?

Als opdrachtgever genereren nationale overheden maar liefst 17% van het Europese BNP via het aanbesteden van overheidsopdrachten. Echter, de traditionele praktijk van aanbestedingen staat vaak ver af van de dynamische oplossingen die de markt te bieden heeft, vooral op het gebied van digitalisering. Dit roept veel discussie op en maakt het noodzakelijk om nieuwe wegen te verkennen.

Experts aan het woord

Het Seminar ‘Innovatief Aanbesteden’ heeft tot doel de dialoog tussen overheid en markt te bevorderen en samen te werken aan oplossingen die beter aansluiten bij de behoeften van beide partijen. We zijn verheugd om een aantal vooraanstaande experts te mogen verwelkomen:

  • Alfredo Molina, buitenpromovendus RUG en senior jurist bij DigiCampus ICTU, zal de aanbestedingsrechtelijke kaders belichten bij de aanbesteding van innovatieve producten en diensten.
  • Rolf Zeldenrust, senior adviseur bij Pianoo, zal spreken over hoe de aanbesteding van innovatieve producten en diensten de inkooppraktijk kan verbeteren.
  • John van Dijk, senior adviseur bij VNG, zal de innovatieagenda van VNG en de samenwerking met de markt presenteren.

Naast deze inspirerende presentaties is er ook ruimte voor interactie tijdens een paneldiscussie en afsluitende borrel.

Details van het Seminar

  • Datum: 28 maart 2024
  • Tijd: 14:30 – 17:30 uur
  • Kosten: gratis
  • Voor wie: Leden van NLdigital en ambtenaren
  • Locatie: NLdigital Kantoor, De Corridor 5, 3621 ZA Breukelen, Nederland

Dit evenement is alleen voor leden

Ben je nog geen lid van NLdigital maar ben je wel geïnteresseerd in meer informatie over het lidmaatschap? Lees hier meer over ons lidmaatschap.

Aankomende evenementen

30
april

Juridisch Spreekuur

10:00 - 11:00
Voor leden
7
mei

Besloten: Platformcollectief

09:30 - 11:00
Voor leden
15
mei

Besloten: Werkgroep Onderwijs

10:30 - 12:30
Voor leden