4 augustus 2022

Opening pop-up tentoonstelling 100 jaar efficiency

ARBEIDSMARKT
100 jaar efficiency

Wanneer

21 september

Locatie

NLdigital

De Corridor 5

Breukelen

Kosten

-

NLdigital bestaat 100 jaar! Om dit te vieren hebben we een pop-up tentoonstelling ingericht: 100 jaar efficiency. Deze openen we feestelijk samen met genodigden op woensdag 21 september 2022 van 17.00 – 19.30 uur in ons clubhuis in Breukelen.

De Efficiency Beurs: tientallen jaren was dit evenement een begrip in digitaal Nederland. Misschien ben je er zelf ooit wel geweest. Bezoekers konden zich hier laten inspireren door de nieuwste computers, kantoormachines en andere innovaties. De beurs werd eind vorige eeuw ingehaald door de tijd. Maar om ons 100-jarig bestaan te vieren brengen we hem eenmalig terug!

In de pop-up tentoonstelling kijken we wat 100 jaar efficiency ons land heeft gebracht. We nemen je mee langs enkele hoogtepunten uit een eeuw digitale vooruitgang. Bewonder kantoormachines van jaren terug, kom meer te weten over de opkomst van automatisering en ontdek welke vrouwen een belangrijke rol hebben gespeeld in de ICT. Ga terug naar de jaren ’80 en ’90 en speel (video)games op de Atari 2600 en GameBoy original. Samen met jou vragen we ons af: wat betekent efficiency in de economie van de toekomst?

Programma

17.00 u. Inloop
17.30 u. Officiële opening
17.45 u. Tentoonstelling bekijken op eigen gelegenheid
Aansluitend Netwerkborrel met walking dinner
19.30 u. Einde

Genodigden

De opening van de tentoonstelling is exclusief voor genodigden. Ben je niet genodigd en wil je graag de pop-up tentoonstelling komen bekijken? Laat dan hier je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte wanneer je jouw bezoek kunt inplannen.