10 mei 2022

Meet and greet ondernemer Bob Janssen

BUSINESS

Wanneer

4 juli

Locatie

NLdigital

De Corridor 5

Breukelen

Kosten

Gratis, exclusief voor leden

Maak kennis met succesvol ondernemer Bob Janssen. Onder begeleiding van Wolter Smit, oprichter en CEO van TOPdesk, vertelt Bob over zijn, zowel positieve als negatieve ervaringen als ondernemer. Deze meet en greet op maandag 4 juli is een mooie gelegenheid om andere ondernemers te spreken en van elkaar te leren. 

Bob neemt ons mee terug naar 1999, het jaar waarin hij met twee collega’s RES Software startte. Onder zijn verantwoordelijkheid, voor onder meer de productvisie, ontwikkeling en ondersteuning, groeide het bedrijf tot een jaaromzet van >50 miljoen euro.

Met meer dan 300 medewerkers werd RES Software in 2017 overgenomen door het Amerikaanse bedrijf Ivanti. Bij Ivanti bleef Bob nog drie jaar werken om nieuwe oplossingen te realiseren voor uitdagingen in de IT.

Sinds april 2022 is Bob weer aan de slag als technoloog en innovator bij Delinea USA en runt hij samen met zijn partner de onderneming op Bonaire. Op Bonaire heeft hij, sinds 2020, een hoogtechnologisch groente- en viskwekerij.

We gaan met Bob in gesprek over (on)afhankelijkheid, (internationale) groei, de Amerikaanse droom die werkelijkheid werd. Maar ook over grote tegenslagen, wat hij achteraf anders had moeten doen, en waarom er altijd ruimte is voor innovatie.

Uiteraard is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen en om andere ondernemers te spreken (tijdens de borrel).

Doelgroep

Toegang is exclusief voor ondernemers (CEO’s van leden) van NLdigital.

Datum en locatie

Maandag 4 juli 2022, van 16.00 – 17.00 uur op kantoor bij NLdigital, De Corridor 5, 3621 ZA, Breukelen.