Actueel

Concertgebouw Amsterdam meets NextGen!

21 nov

Donderdag 21 november geeft NextGen jou de mogelijkheid om bij een exclusief event van het Concertgebouw in Amsterdam aanwezig te zijn, TRACKS. In TRACKS ontmoeten jonge topmusici en het publiek elkaar om zich samen een uur lang te laten betoveren door de mooiste muziek, verhalen en beelden. De artiest van deze avond is Nai Barghouti. Lees verder

Event ‘Diversiteit in de IT #hoedan’

23 jan

Een divers team leidt aantoonbaar tot betere bedrijfsresultaten. Daarom organiseert NLdigital op donderdag 23 januari voor de ceo’s en hr-managers van onze leden en alle geïnteresseerden binnen de IT-sector een event met inspirerende sprekers waarbij we ons samen gaan buigen over het verbeteren van diversiteit op de werkvloer binnen de IT-sector.

In gesprek met Hans de Boer van VNO-NCW. Praat je mee?

11 feb

Leden van NLdigital zijn indirect ook lid van VNO-NCW. Regelmatig krijgen we vragen van leden over dit partnerschap: wat is de meerwaarde van VNO-NCW voor ons? Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW, gaat graag met jullie in gesprek op dinsdagmiddag 11 februari 2020 in Breukelen. Laat je ideeën en suggesties horen!