Actueel

Zo helpen wij de digitale kloof te dichten

Vandaag is de eerste Dag van de Digitale Inclusie. In Beeld en Geluid in Hilversum komen allerlei partijen bij elkaar om te bespreken hoe we de digitale kloof dichten. Gezamenlijk presenteren we een manifest met 5 bouwstenen voor meer digitale inclusie. En dat is helaas hard nodig. Succesvolle digitalisering kan alleen als het mét iedereen Lees verder

Zo word je marktleider – domineer jouw markt met de ‘Big 5’

12 jan

Waarom lukt het de sales niet om een afspraak voor elkaar te krijgen bij een beslisser, terwijl je diensten en producten beter zijn dan die van de concurrent? Dat komt omdat 80% van de aankoopreis van jouw potentiële klant zich online afspeelt, buiten jouw zichtveld. Maar hoe zorg je er nu voor dat je online zichtbaar bent en dat je content optimaal bijdraagt aan je sales (en zichtbaarheid)?

Workshop ‘Pitch met Power’

14 dec

We organiseren op woensdag 14 december een eenmalige workshop ‘Pitchen met Power’. In deze interactieve workshop van Anna Heijker leer je hoe je je jezelf of je bedrijf op krachtige wijze kunt pitchen. Is je organisatie lid van NLdigital? Benut dan deze kans en meld je aan. 

Column Jelmer Schreuder: ‘Het sprookjesdier’

Het blijft een diep gekoesterd geloof op het ministerie van Justitie en Veiligheid: de veilig breekbare encryptie. De huidige minister sprak in een Kamerdebat over dit idee als een metaforische eenhoorn, en koos daarmee onbedoeld de perfecte beschrijving van deze fabel.

Juridisch spreekuur

08 dec

Heb je een juridische vraag en ben je lid van NLdigital? Kom dan naar ons juridisch ‘inloop’spreekuur en stel je vraag aan onze jurist Henk Bethlehem.

ICK-cao 2022 is beschikbaar

De NLdigital Werkgeversvereniging stelt vanaf nu de definitieve teksten van de ICK-cao 2022 beschikbaar. De teksten zijn de uitwerking van het onderhandelaarsakkoord dat de NLdigital Werkgeversvereniging en de vakbonden, FNV, De Unie en CNV Vakmensen op 4 maart 2022 sloten.

Column Lotte de Bruijn: ‘Koploper krapte’

In mijn columns heb ik het regelmatig over de krapte op de arbeidsmarkt. Niet zonder reden, want voor onze sector is het vinden van medewerkers dé uitdaging. Al jaren. De meest recente cijfers zijn ronduit alarmerend. Achter de statistieken schuilt bovendien de échte, fundamentele uitdaging die onze volle aandacht verdient.