Onze leden

Alle leden van NLdigital hebben een eigen organisatieprofielpagina. Op welk vlak zijn onze leden expert? Hoe kunnen zij jou ondersteunen? Als lidbedrijf kun je jouw organisatiepagina zelf beheren via het ledenportal.

Op zoek naar meer informatie over een specifiek bedrijf? Gebruik dan de zoekfunctie en klik op de logo’s voor een achterliggende pagina.

Bedrijfsactiviteiten:

Met mijn strategische visie, scherpe neus voor commercie en een rotsvast geloof in de mens, ben ik als bestuurskundige succesvol als adviseur, projectmanager en businessdeveloper.

Ik ben een pionier van nature, dus heel onderzoekend ingesteld. Ik ben volstrekt onafhankelijk en integer, aan niemand gebonden, maar werk zelden alleen. Als sparringpartner van werkgevers en bestuurders heb ik veel verschillende branches leren kennen. En bij elke nieuwe opdracht of uitdaging neem ik de kennis, ervaring en invloed uit mijn netwerk mee.

Gaat u investeren in mens, product of proces om uw organisatie succesvoller te maken ?  En zoekt u hier middelen voor ? Heeft u behoefte aan een ervaren en onafhankelijk klankbord? Of zoekt u juist een partner die u praktisch en uitvoerend bijstaat? Dan bent u bij van Beugen Interim & Advies aan het juiste adres!

Projectmanagement, projectmanager en business developer.

Digital Marketing: strategie, concept en contentmarketing, google Analytics4, SEO, SEA, Social Media, E-mail marketing, social advertising, UX & conversieoptimalisatie.

Showcases:

Categorieën

  Leverancier van:

  • Advies en ondersteuning
 • Consultants
 • Online marketing
 • Kennis, scholing en ontwikkeling
 • Maakt gebruik van technologieën:

  Richt zich op:

  Richt zich op sector:

  Afzetmarkt(en):