Onze leden

Alle leden van NLdigital hebben een eigen organisatieprofielpagina. Op welk vlak zijn onze leden expert? Hoe kunnen zij jou ondersteunen? Als lidbedrijf kun je jouw organisatiepagina zelf beheren via het ledenportal.

Op zoek naar meer informatie over een specifiek bedrijf? Gebruik dan de zoekfunctie en klik op de logo’s voor een achterliggende pagina.

Bedrijfsactiviteiten:

Standaard leerplatform voor onboarding plus consultancy voor het maken van e-learningen.

Showcases:

Voor de Gemeentebelastingen Rotterdam hebben we het onboarding programma voor het nieuwe Belastingpakket voor 300 man teruggebracht van 4 maanden naar 8 weken.

Dit hebben we gedaan met onze Leeromgeving ( SaaS), wat we gecustomized hebben en waarin we al het cursusmateriaal gemaakt hebben. Tevens hebben we samen met personeelszaken van de klant het opleidingstraject ingepland en de juiste mix van online en offline beheerd.

Voor de NATO hebben we in Learnworks verschillende opleidingstrajecten ontwikkeld waarbij de klant met de hele afdeling de opleidingen konden volgen, terwijl ook de business door kon draaien.

Dit hebben we bereikt door de juiste verhouding van online en offline, en we het traject hebben opgezet in samenspraak met personeelszaken van de klant.

Categorieën

  Leverancier van:

  • Software
 • Ontwikkeling standaard software
  • Advies en ondersteuning
 • Consultants
 • Kennis, scholing en ontwikkeling
 • Maakt gebruik van technologieën:

  Richt zich op:

  Richt zich op sector:

  Afzetmarkt(en):