Onze leden

Alle leden van NLdigital hebben een eigen organisatieprofielpagina. Op welk vlak zijn onze leden expert? Hoe kunnen zij jou ondersteunen? Als lidbedrijf kun je jouw organisatiepagina zelf beheren via het ledenportal.

Op zoek naar meer informatie over een specifiek bedrijf? Gebruik dan de zoekfunctie en klik op de logo’s voor een achterliggende pagina.

Bedrijfsactiviteiten:

Viamet is een onderzoeksbureau met als kerntaak het meten van klant- en medewerkersloyaliteit bij (internationale) klanten in verschillende bedrijfssectoren. Het is een kennisintensieve dienstverlener op het gebied van online onderzoek. Met een geavanceerde, in-house, ontwikkelde onderzoek applicatie worden uiteenlopende onderzoeken voor onze klanten gerealiseerd en uitgevoerd. Viamet is een handelsnaam van Trigon B.V.

Showcases:

Kosteloos COVID-19 Welzijn-onderzoek

Beste geïnteresseerde,

Vanwege het Coronavirus zijn veel mensen genoodzaakt thuis te werken en zullen zij de komende weken niet meer op kantoor of bij klanten komen. Waarschijnlijk is dit voor jullie niet anders.

Deze lange periode van thuiswerken heeft veel effect op het persoonlijk welzijn van medewerkers. Om organisaties tijdens deze weken te ondersteunen bieden wij nu een kosteloos onderzoek aan om deze effecten inzichtelijk te maken.

Met dit onderzoek verhogen organisaties de betrokkenheid van hun medewerkers, waardoor deze zich nóg meer gewaardeerd en gehoord voelen.
 

Kort en krachtig.

Medewerkers krijgen elke week, in een cyclus van 7 weken, een korte vragenlijst die zij in één minuut kunnen beantwoorden. Met de resultaten krijgt de organisatie grip op wat het thuiswerken met medewerkers doet en hoe dit nóg beter ondersteund kan worden!

Snel starten.

Lees meer over hoe wij inzicht genereren in het persoonlijk welzijn van (thuis)medewerkers en neem contact met ons op om hen nóg beter te kunnen ondersteunen tijdens deze weken van isolement!
Zie onze website www.trigon.nl/blog

Contactgegevens.

Neem telefonisch contact op met Toine Philippa of Robin Baert voor meer informatie of stuur een e-mail:

Toine Philippa: +316 54 75 45 35

Robin Baert: +316 83 70 36 85

E-mail: welzijn@trigon.nl

Categorieën

  Leverancier van:

  • Advies en ondersteuning
 • Consultants
 • Overig - anders namelijk:Klant- en medewerkersonderzoek
 • Maakt gebruik van technologieën:

  Richt zich op:

 • MKB
 • Richt zich op sector:

  Afzetmarkt(en):