Stappenplan NIS2 richtlijn

De NIS2 komt eraan, lees hier meer over de wet. Met dit stappenplan helpen we je om nu al aan de slag te gaan met de voorbereidingen om aan deze wet te voldoen. De verwachting is dat deze zomer 2025 in werking treedt. 

Deze content is alleen voor leden

Ben je nog geen lid van NLdigital maar ben je wel geïnteresseerd in meer informatie over het lidmaatschap? Lees hier meer over ons lidmaatschap.

In dit stappenplan brengen we informatie samen en ordenen we die op een wijze die specifiek bedoeld is voor bedrijven uit de digitale sector. Hierbij nemen we naast de wetsteksten de producten van de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI) en het Digital Trust Center (DTC) als uitgangspunt. We vullen dit stappenplan aan bij nieuwe ontwikkelingen. Heb je opmerkingen over dit stappenplan? Mail dit dan naar paulahooyman@nldigital.nl. 


Deel via:

Jelmer Schreuder

Public policy manager
Neem contact op met
Jelmer Schreuder

Gerelateerde artikelen

Cyber Resilience Act: verplicht cybersecurity CE-markering voor alle hard- en software

30 november zijn het Europees Parlement en de Europese Raad tot een akkoord gekomen over de Cyber Resilience Act (CRA),…
Cybersecurity

De NIS2 komt eraan: wat betekent dit voor jouw bedrijf?

Er komt nieuwe wetgeving aan in oktober 2024: de Europese Network & Information Security Directive (NIS2). Onze public policy manager…
Cybersecurity

Zorgplicht rondom cybersecurity: hoe maak je goede afspraken?

Als IT-leverancier heb je een zorgplicht naar je klanten. Hoe regel je dit het beste met je klanten? In dit…
Cybersecurity