Laden Evenementen

Webinar: Zakendoen in de VS

Wanneer?


24 september @ 11:00 - 12:30 uur

Waar?

Online

Zakendoen in de VS – risico’s en valkuilen

De Verenigde Staten oefenen een grote aantrekkingskracht uit op ondernemers, onder andere vanwege de grote markt en de bekendheid met de taal en de cultuur. Maar vanuit juridisch oogpunt verschilt het Amerikaanse rechtssysteem aanzienlijk met dat van het Nederlandse en Europese continentale systeem. Waar krijg je als ondernemer mee te maken en wat zijn veel voorkomende valkuilen? En welk risico loop je als Nederlandse ICT-onderneming als er iets misgaat met een opdracht of bij een klant in de VS?

Het doel van het webinar is om jou als ICT-ondernemer een juridisch kader te geven waarbinnen zaken in de Verenigde Staten worden gedaan. Daardoor kun je een betere inschatting van de werkelijke risico’s maken, waaraan je eventueel je commerciële strategie kunt aanpassen.

De sprekers

Het webinar wordt gegeven door advocaat mr. Carl M.R. van der Zandt en Willem Wolfs, relations en partnerships manager bij TABS Inc. Zij hebben veel ervaring met het adviseren van bedrijven over zakendoen in de VS. Carl op het juridische vlak en Willem met de praktische aspecten zoals de financiële administratieve zaken om de bedrijven te ontzien.

Het programma:

11:00 uur: Presentatie door Carl van der Zandt en Willem Wolfs
12:00 uur: Ruimte voor vragen
12:30 uur: Einde

Ben je erbij?

Ben je benieuwd of zakendoen in de VS iets is voor jouw onderneming? Meld je dan aan via de inschrijfknop.

Dit evenement is alleen voor leden

Ben je nog geen lid van NLdigital maar ben je wel geïnteresseerd in meer informatie over het lidmaatschap? Lees hier meer over ons lidmaatschap.

Aankomende evenementen

30
juli

Besloten: Platformcollectief

09:30 - 11:00
Voor leden
30
juli

Juridisch Spreekuur

10:00 - 11:00
Voor leden
6
augustus

Juridisch Spreekuur

10:00 - 11:00
Voor leden