Laden Evenementen

Webinar: HR wet- en regelgeving in 2024

Wanneer?


10 september @ 11:00 - 12:30 uur

Wat zijn de kosten?

€249

Er gebeurt een hele hoop op het gebied van HR wet- en regelgeving dit jaar. Meld je aan voor het HR-webinar van NLdigital: Bijblijven in HR Wet- en Regelgeving 2024, gegeven door onze jurist arbeidsrecht Martine van der Werf.

Ben je klaar om bijgepraat te worden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van HR wet- en regelgeving? In het dynamische landschap van 2024 is het essentieel om up-to-date te blijven met de meest recente informatie, vooral voor HR-managers in de ICT-sector. Daarom nodigen we je graag uit voor dit cruciale webinar, een vervolg op het succesvolle webinar over HR wet- en regelgeving van januari 2024.

Tijdens deze sessie zal onze juridische specialist op het gebied van arbeidsrecht, Martine van der Werf, je bijpraten over belangrijke kwesties zoals ontwikkelingen rond zelfstandigen (zzp’ers), het ter beschikking stellen van arbeidskrachten, gelijke beloningswetgeving en de rapportageverplichting personenmobiliteit. Dit is jouw kans om jouw kennis op te frissen en jezelf op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen.

Dit webinar biedt niet alleen een informatieve sessie, maar ook een interactief platform waar je vragen kunt stellen en opmerkingen kunt delen. Na afloop van het webinar zul je weer helemaal bij zijn op het gebied van relevante ontwikkelingen in het arbeidsrecht.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Of je nu een HR-medewerker bent of een directeur van een kleinere organisatie, dit webinar is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij personeelsaangelegenheden. Mis deze waardevolle gelegenheid niet om je kennis bij te spijkeren en jezelf te verzekeren van compliance met de meest recente wet- en regelgeving.

Praktische informatie

  • Datum: Dinsdag 10 september
  • Tijd: 11:00 – 12:30 uur
  • Locatie: Online
  • Spreker: Martine van der Werf
  • Dit evenement is gratis voor leden van NLdigital. Niet-leden kunnen zich inschrijven voor een bedrag van € 249,-.

Zorg ervoor dat je aanwezig bent bij dit belangrijke webinar om jouw kennis te vergroten en jouw organisatie vooruit te helpen in een snel veranderende omgeving. Schrijf je vandaag nog in om jouw plek te reserveren!

Aanmelden evenement

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Aankomende evenementen

30
april

Juridisch Spreekuur

10:00 - 11:00
Voor leden
7
mei

Besloten: Platformcollectief

09:30 - 11:00
Voor leden
15
mei

Besloten: Werkgroep Onderwijs

10:30 - 12:30
Voor leden